Punct pe gingie care imi sangereaza

13-09-2017
Tantrance
Nu este medic/terapeut
Tantrance
Buna seara. Ieri am dat cu limba intr-un loc unde am scos niste radacini acum aproximativ un an si ceva si am simtit o umflatura mica. M-am uitat in oglinda si am observat o pata maronie pe gingie, langa dintele sanatos, ramas dupa extractie. Am luat o scobitoare sa vad daca este ceva rest de aliment si cand am dat, nu prea tare, a inceput sa sangereze si parca era ceva umflat acolo. M-am clatit in gura si dupa aceea nu am mai simtit acolo umflatura. Problema este ca nu prea se opreste sangerarea si arata acolo ca o gamalie de ac vanat. Daca dau cu scobitoare sau ceva, sangereaza imediat. Eu stiam ca gingia era sanatoasa, neteda. Am fost la un stomatolog in aceasta dimineata si mi-a spus ca sa nu imi fac probleme, ca probabil m-am lovit cu ceva acolo. Ok, am inteles, dar de ce sangereaza asa de usor si de ce a ramas vanat acolo ? Nu mai vreau sa umblu, pentru ca o sa sangereze din nou. Credeti ca trebuie sa mai merg in alta parte sa mai cer si parerea altui specialist sau ce sa fac ? Va multumesc.
2 comentarii
0
13-09-2017, ora 22:51
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Pentru va asigura de situatie, ca totul este in regula, vi se poate indica o radiografie de control pentru zona postextractionala si a dintilor vecini. Sangerarea poate fi de la o problema a dintelui vecin, de la un tesut necuratat din zona extractiei sau de la un simplu traumatism cum vi s-a spus. Numai bine!
0
17-09-2017, ora 11:54
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
mergeti si faceti si o radiografie retroalveolara pe zona respectiva si vazut daca e ceva in os, dar si un consult pe zona de ligamente mucoasa tegumente pentru a gasi cauza acestei sangerari.
Poate a ramas acolo o gingie foarte subtire, friabila...Pot fi mai multe cauze.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul