Puncte albe pe penis

09-09-2005
vally
Nu este medic/terapeut
vally
Buna ziua, ma num Vali, 20 ani, si am o probl..de cativa ani am pe penis (partea inferioara) niste pcte albe, peste 30, concentrice, 0.5-1.5mm, ce par a fi de grasime, sunt relativ tari, nu ma dor, nu au crescut si si nu s-au extins de vreo 3 ani...pt mine unul nu sunt o problema dar pt o eventuala partenera ma gandesc ca nu ar fi placut, poate nici sanatos?!..dc aveti idee despre ce e vorba si-mi puteti da un sfat va multumesc...
3 comentarii
0
22-10-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Stimate Domn, ceea ce descrieti par a fi intr-adevar mici chisturi sebacee care exista in mod normal la foarte multi barbati.Atit timp cit nu se suprainfecteaza, sa va doara, sa se inroseasca nu este nici o problema. Nu parea fi vorba de alte leziuni, sau de o boala cu transmitere sexuala.
Daca insa sunteti ingrijorat nu ezitati sa aratati medicului dumneavoastra de familie.

Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
0
22-10-2005, ora 00:00
vally
Nu este medic/terapeut
vally
Va multumesc mult pt raspuns...eu unul ingrijorat nu sunt, m-am cam obisnuit si nu am avut vreodata probleme cu suprainfectarea, dar m-as duce la un medic dc as stii ca astfel as putea macar spera ca se poate face ceva...deci se pot trata?!
0
13-11-2017, ora 20:04
Pumma
Nu este medic/terapeut
Pumma
Buna ziua sunt un elev si am si eu bubite albe aproximativ 50% din penis este vreo problema? Precizez ca au aparut de aproximativ 1an si ma ingrijoreaza putin! Nu ma dor nu ma mananca nu transpir si nici nu ma ustura!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •