puncte albe pe penis

17-12-2005
golbi
Nu este medic/terapeut
golbi
vreau sa va zic ca am boala asta de pe la varsta de 16 ani in prezent am 20 si nu am avut nici un raport sexual niciodata sunt un fel de bubite mici albe asezate dinaintea capului de la penis nu am nici o simtoma de durere sau ceva de genu nu ma supara cu nimic as vrea sa stiu ce boala e si sa va trimit o poza ca sa putei sa va pronuntai mai bine nu am consultat nici un mediac de specialitate din jena, apoi ar fi suspectii parinti ca eu as fi avut relatii sexuale si as fi luat boala din aceasta cauza. Ajutati-ma va rog
4 comentarii
0
16-01-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sincera sa fiu eu nu cred ca sunt bubite...
Sfatul meu este insa sa mergi la un dermatolog care sa te consulte si sa te linisteasca ulterior.
In ceea ce-i priveste pe parinti eu cred ca se asteapta ca fiul lor de 20 ani sa aiba relatii sexuale.
0
17-03-2006, ora 00:00
mariuss_
Nu este medic/terapeut
mariuss_
ceva solutii contra bubitelor?? daca DA trimite pls un mail -
0
16-02-2007, ora 00:00
PAPULE
Nu este medic/terapeut
PAPULE
nu sunt specialist, dar citeste ce am gasit pe net (numai in limba engleza am gasit destule detalii).Aceste bubite albe se numesc Pearly penile papules

If you're panicking about the small white spots that have appeared on your penis, breathe a sigh of relief - it's likely they are completely harmless.


What are these spots on my penis?

Pearly penile papules (PPP) are tiny, white, pin-head-sized spots that can form in rows around the neck end of a lad's knob (also known as the penis glands). They're commonly mistaken for a sexually transmitted infection such as genital warts, but are in fact entirely harmless. You can't pick them up or spread them. They also shouldn't itch, weep or bleed - and if they do, make sure you see your GP.

Why do I get them?

It is believed that PPPs are more common in uncircumsised men, and also men in their 20s and 30s, but this remains scientifically unproven. The fact is that no conclusive cause is known. PPP may look alarming to you, but other people are only going to notice if you make a big song and dance about it.

Is there a cure?

No treatment is required, because PPP is not hazardous to health (and under no circumstances should you attempt to remove them yourself). Even so, if you're worried in any way, don't hesitate to get checked out by your doctor or genitourinary medicine (GUM) clinic. Ultimately, a clean bill of health for your bell end is the only way to guarantee peace of mind.
0
02-06-2007, ora 00:00
vipcosmo
Nu este medic/terapeut
vipcosmo
Buna sunt nou pe forum si am si eu aceeasi problema. In schimb eu le am pe tot penisul nu doar pe cap, am si la incheieturile miinilor tot asa.
Am fost la spital de 2 ori la doctor dermatolog si a zis ca nu e nimic mi-a dat primul tratament bicarbonat de bucatarie ptr spalare si o solutie slabuta -ptr ca era vreo 2 roni da nu am observat nici o schimbare. Am fost a 2 a oara si mi-a dat solutie lichida castelanii rosie vreo 3, 5 roni si tot asa -nimic imi este rusine sa mai merg sa fac streaptease la 2 asistente- moca. Nu stiu daca este buna doctorita dar este singura din spital.poate nu a vrut sa imi treaca ptr ca are si cabinet particular si de la spital nu ii pica nimic. Apropo si eu am de vreo 6 ani bubitele si tot asa nu am avut relatii sexuale tocmai din cauza asta. Nu stiu cum lucrati pe acest site dar as vrea sa ma ajutati si pe mine daca se poate... pot sa va trimit poze eventual din toate unghiurile daca vreti shy miini.. Pls Helm me. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.