Punte dentara

18-03-2017
danalontis
Nu este medic/terapeut
danalontis
Mi-am pus o punte dentara, care inca nu este fixa, si simt ca ma strage, ca imi strange dintii pivot.Lucrarea este gata de la inceputul lunii ianuarie! Eu credeam ca nu o sa simt ca am aceasta punte in gura.Ca o sa fie ca si cum am dinti mei!
2 comentarii
1
18-03-2017, ora 16:56
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna ziua, daca lucrarea nu este in fixata, inseamna ca este cimentata provizoriu. Aceasta ar trebui indepartata si verificat de catre dr daca "tine" pe undeva, asta insemnand ca exista surplus de material din lucrare, ce poate crea acea senzatie de tenisune, surplus ce trebuie indeparat. In mod normal nu ar trebui sa aveti aceasta senzatie de tensiune. Intr-adevar, la inceputul cimentarii unei lucrari este normal sa apara o senzatie de discomfort sau de ceva nou in zona respectiva, dar aceasta senzatie dispare cu timpul.

O zi frumoasa.
2
18-03-2017, ora 21:48
danalontis
Nu este medic/terapeut
danalontis
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK