puroi gingie

25-06-2009
iri_nna
Nu este medic/terapeut
iri_nna
Acum 2 sapt am fost la stomatolog si mi-a chiuretat un polip de la premolar cred:- si mi-a facut canele mi-a pus pivotu pentru a-mi pune un dinte nou- cu coroana ptr k era prea cariat. Inainte mi s forma un punct de puroi desupra dintelui pe gingie dar rar si trecea imediat ce iesea puroiul.Acum de 3 zile imi tot iese puroi...cum apas cum iese.din 5 in 5 min..si ma doare cand apas pe gingie...suportabil.Dar nu e umflat e pur si simplu o gaurica pe unde iese puroi.Nu stiu ce sa fac...am luat de luni seara oxacilina dar la fel.Maine seara ma duc la dentist...dar vroiam intre timp...poate-mi recomandati ceva.
1 comentarii
0
25-06-2009, ora 08:14
Dr. Florin Cofar
Stomatologie, TIMISOARA
Dr. Florin Cofar
Infectia nu a fost inlaturata complet de la dintele tau. Nu te doare tocmai pentru ca se poate drena prin acea fistula. O radiografie va confirma acest lucru. Variante : ori faci un retratament presupune inlaturarea coronitei a pivotului in cazul in care e posibil ori o rezectie apicala mini-interventie chirurgicala prin care se intervine direct la varful radacinii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul