Puroi la masea cu dureri infernale.

12-10-2011
xttrust
Nu este medic/terapeut
xttrust
Buna, am o problema mai veche pe care am cam neglijato iar acum imi da niste dureri de nu mai stiu ce sa fac.
La o masea din interiorul parca mi-a iesit o punga cu puroi. Daca apas deasupra maselei imi iasa sange si puroi prin mijloc unde am precizat anterior. Treaba e ca ma doare de nu mai stiu ce sa fac. iau pe Ketonale si Alvocamine la greu. Ce ar trebui sa fac?. Normal stiu ca ar trebui sa merg la stomatolog dar imi e cam frica de ei... mai chinuit mult in trecut. Maseaua e cariata destul de bine deodata ce are gaura in mijloc de a iesit puroiul. Cea mai buna solutie e sa ma duc sa imi faca o extractie? Aaaa, inca ceva. Din cate am vazut parca s-a extins si la cealalata masea caci daca o ating aia ma doare mai tare decat cea cu infectia.
2 comentarii
0
12-10-2011, ora 10:41
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Daca nu mergi la stomatolog ti se va infecta toata dantura si o vei pierde. Nu mai spun de dureri! Crezi ca e mai bine asa decit daca puneai o plomba din timp? Medicamentele pe care le iei amortesc durerea dar nu vindeca; in cazul tau, avind infectie cu puroi, nu ajuta nici la calmarea durerii. De ce te-ai temut nu scapi, ba acum e chiar mai rau ca infectia s-a extins. Mergi la stomatolog si, eventual schimba-l daca de unul nu esti multumit(a). Acum, cind ai puroi nu e posibila extractia dar iti va da tratament pentru vindecare si apoi va decide daca e posibila o plomba sau e necesara extractia. Curaj!!
0
14-10-2011, ora 00:32
xttrust
Nu este medic/terapeut
xttrust
Am fost la dentist si m-a reolvat partial. urmeaza cateva sedinte pe viitor sa il le curate si sa le plombeze.Era vorba de doua masele, amandoua find cariate si cu puroi. m-a dorut tare dar am suportat caci nu mi-a dat nici un fel de anestezic :)).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul