puroi la masea...dupa extractie

21-04-2012
pisi77
Nu este medic/terapeut
pisi77
Buna ziua. Am cinci zile de cand mi-am extras o masea si sufar deoarece am dureri groaznice.Nu mi s-a umflat fata dar in schimb urechea, toata partea dreapta ma doare. Sincer cand m-am uitat in gura, locul dintelui extras era acoperit de infectie. Am luat oxacilina doua pastile la 6 ore dar imi zvacnea ceva in ureche si ma durea ingrozitor. M-am dus la medicul de familie si mi-a zis sa iau Augmentin doua pastile pe zi.Azi e a doua zi de cand iau Augmentin si tot ma doare urechea dreapta.Se mai poate face ceva inafara de faptul ca iau antibiotic? Adica doctorul stomatolog mai poate curata sau face ceva daca exista puroi?
2 comentarii
0
22-04-2012, ora 10:27
carlitos
Nu este medic/terapeut
carlitos
Du-te inapoi la medicul/chirurgul care ti-a facut extractia, poate nu e puroi ca dupa extractie se pune un fel de pojghita care arata a infectie iar durere e posibil sa fie dupa extractie chiar si dupa 5 zile, daca intradevarar e infectie o sa-ti faca un chiuretaj.
0
22-04-2012, ora 16:13
pisi77
Nu este medic/terapeut
pisi77
Multumesc pentru raspuns. Dar as vrea sa stiu in ce consta acest chiuretaj?Se mai face anestezie?
Sau anestezia nu/si face efectul si pacientul suporta pe viu chiuretajul?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul