Puroi la radacina dintelui

05-12-2016
Cry_78
Nu este medic/terapeut
Cry_78
Bună ziua.
De 3-4 zile am simțit la radacina dintelui, foarte aproape de nas, o mica umflătura. Cred ca am puroi la radacina dintelui. Dinții îmi sunt îmbrăcați în porțelan, nervii au fost scoși. Nu mă doare nici un dinte, dar simt un disconfort în apropierea nasului.
Întrebarea mea este: Ce se poate face în cazul acesta? Trebuie sa mi se dea jos dinții de porțelan pentru a se ajunge la radacina dintelui sau exista și o alta soluție?
Mulțumesc
1 comentarii
0
06-12-2016, ora 18:03
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna seara, va recomand sa faceti o radiografie de control la nivelul zonei afectate pentru a vedea cu exactitate daca acolo este o infectie. In cazul in care este infectie se poate interveni si prin coroana dar se poate face si o incizie la nivelul gingiei unde este acea "umflatura", asta pentru a elimina puroiul. Cel mai bine, faceti radiografia si mergeti la medicul stomatolog pentru evaluare.

Multumesc!
O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: