puroi lângă meseaua cu coroana

21-03-2015
imaginatie
Nu este medic/terapeut
imaginatie
Buna ziua,
In urma cu 3 luni am fost la dentist pentru o carie la o măsea si pana la urma mi s-a pus coroana pe acea măsea. Problema este ca după scurt timp mi s-a făcut in dreptul acelei masele o punga cu puroi. Am fost înapoi la dentist si am ajuns la concluzia ca este din cauza spaţiului prea mare lăsat intre coroana si celelalte masele. S-a rezolvat problema cu spaţiul dar problema tot apare. Menţionez ca acea punga cu puroi se tot sparge si apare din nou. Ma puteţi ajuta cu vreo părere?
Mulţumesc.
3 comentarii
0
22-03-2015, ora 14:46
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Obturatie de canal..radiografie..?
0
22-03-2015, ora 19:26
imaginatie
Nu este medic/terapeut
imaginatie
Mi s-a făcut obturaţie de canal si apoi pivot la acea măsea. După ce s-a făcut lucrarea, la aprox. 1 luna a început sa ma doară foarte tare gingia si a apărut o umflatura care se ducea pana spre cerul gurii. Am facut radiografie si am ţinut tratament cu antibiotic la prescripţia dentistului si a trecut. Dar mai târziu a apărut din nou ' punga cu puroi' (fară sa se extinda si fara sa doară) acum tot apare, se sparge si apare din nou. Ultima data când am fost la dentist mi-a spus ca o sa ma trimită la un doctor specialist in gingii (Scuze pt limbajul popular)dar s-a amânat dat fiind faptul ca era problema distantei prea mare dintre masele. Săptămână aceasta ma voi duce din nou la dentist (sper sa nu se enerveze pe mine) sa vedem ce se mai poate face. Dar m-ar ajuta f mult si părerea d-voastra.
Mulţumesc frumos pentru implicare si aştep păreri.
0
27-03-2015, ora 16:42
imaginatie
Nu este medic/terapeut
imaginatie
Am fost la dentist si mi-a mai făcut inca o radiografie(defapt 3). Pe radiografie se vede ca puroiul este localizat undeva pe la mijloc in adâncime, nici nu începe de la rădăcina si nici de la partea superioara. Explicaţia dentistului este următoarea: exista ceva canal transversal care nu se vede pe radiografie pe undeva pe la mijloc, si aia este cauza. Soluţii date: mi-a spus ca o sa mai vorbească si cu un dentist care se ocupa de partea de chirurgie sa vadă daca nu poate sa taie gingia si sa vadă cumva canalul acela si sa il astupe. Daca nu sa îmi scoată măseaua, asta după atata munca (si bani). Va rog sa îmi spuneţi ce păreri aveţi? Este posibila varianta aceasta? Se poate sa nu se fi făcut tratamentul bine? Sincer sa fie eu nici nu îmi amintesc de tratament.
Mulţumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  • O peptidă bioactivă poate ajuta la tratarea cariilor dentare
  •