Puroi masea

08-01-2018
alin981412
Nu este medic/terapeut
alin981412
Buna ziua. Ma adresez forumului cu o intrebare care nu imi da pace. In urma cu 3 saptamani am facut o punga de puroi la maseaua de sus dreapta (penultima masea). Am fost de urgenta la stomatolog, cu rusinea ca eu cand eram mic nu am avut grija de masele si acum sunt afectate. Doamna doctor mi a dat tratament cu antibiotic si mi a trecut acea punga care venea de undeva de sus, doar ca eu incep lucrare pt orice carie si colt si ce am in gura, si pentru asta, a trebuit sa astept 3 saptamani pentru a ma putea duce saptamanal la consult deorece era perioada cu, craciunul si revelionul iar dansa avea concediu. Ideea este ca de revelion am mancat ceva tare si am simtit ca s a miscat acea masea si s a format iar puroi, de data asta neavand antiobiotic. S a spart singur am incercat la sfatul dumneaiei sa masez in jos spre masea acel abces iar el s a spart. A curs un lichid cu sange presupun ca e puroi. Eu maine ma duc la control, incep acea lucrare. E normal ca acea punga sa se sparga ?
1 comentarii
0
08-01-2018, ora 18:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Este normal ca la acel dinte sa facem o radiografie si un consult la un medic endodont si eventual un tratament de canal sau retratament in functie de ce va recomanda acesta.Nu va recomand sa faceti lucrare/plomba pe un dinte care supureaza/face pungi cu puroi.
O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: