puroi sub limba

24-07-2012
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
buna ziua, am o problema cu 5 dinti din fata, jos, dinti imbracati. de cateva luni de zile simt..o data la o perioada niste furnicaturi puternice sub mandibula, exact sub cei 5 dinti care cred eu ca imi fac probleme. pe langa furnicaturile alea am observat ca mi se face puroi sub limba, mai precis in partea stanga si dreapta a limbii, nu in partea din fata. simt niste intepaturi si o oarecare durere sub limba. acum 3 zile a inceput 'criza' sa-i zic asa. eu am pus puroiul pe seama refluxului gastroesfagian, am avut si un abces la o masea tot de jos, acum o luna, maseaua am scos-o, dar tot nu cred ca era de acolo puroiul, daca acum am scos-o si tot imi apare puroi. inca ceva, crizele astea am observat ca incep cand mananc lapte, prouse din lapte. este o infectie la dinti, care tot apare si dispare sau ce se intampla? am facut o radiografie acum o luna si dna doctor a zis ca este totul in regula. insa atunci nu am avut o astfel de criza, poate acum daca as face un film s-ar vedea ceva la dinii respectivi? va rog sa'mi dati un sfat.
2 comentarii
0
25-07-2012, ora 16:28
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Pot fi 2 variante, luate fiecare separat sau impreuna:
- ori probleme nediagnosticate la dinti
- ori, daca problemele apar constant in jurul orelor de luat masa, cel mai probabil aveti litiaza salivara (calculi salivari). Pt diagnostic si tratament, adresati-va unui serviciu de chirurgie maxilo-faciala.
0
25-07-2012, ora 21:39
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
Va multumesc pt raspunsul promt. In legatura cu acele "˜crize"™ nu apar in jurul mesei, nici inainte nici dupa. Apar doar atunci cand mananc lapte dulce mai exact. Poate ca suna ciudat dar mi s"™a intamplat de multe ori. Nu mai stiu daca am precizat ca acei dini cu probleme au gingia putin retrasa iar dintii sunt imbracati de aprox 6 ani, materialul e unul ieftin, se poate sa fi facut alergie..ceva de la acel material? mie mi"™e frica sa nu fie vreo infectie..dar atat timp cat pe radiografie nu apare nimic..va multumesc, sper sa nu fie nimic grav, voi merge la un specialist daca problema se agraveaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul