Puterea orezului cafeniu si galben

31-10-2009
ar_romania
Nu este medic/terapeut
ar_romania
Majoritatea dintre noi am vazut în materialele tipărite ale presei şi editurilor că oamenii care trăiesc în valea numită Siyam din regiunea munţilor Himalaya trăiesc deosebit de mult şi că durata medie de viaţă aici este între 90 şi 140 de ani. Adesea publicaţiile editate cu caracter local în scop ştiinţific arată că aceşti oameni duc o viaţă deosebit de sănătpasă. Cei ce locuiesc în această regiune mănâncă orez de culoare cafenie şi galbenă, care se cultivă rar pe Pământ, şi beau ceai din florile adunate de la acesta. Orezul cafeniu conţine spirulină naturală de 10000 de ani şi este îmbogăţit natural cu polisakaritpeptite care reprezintă cea mai valoroasă hrană a nucleului. Medicul american EARL MINDELL, care este unul din cei mai importanţi specialişti nutriţioişti din lume, în cartea sa "Alimente medicament" arată că orezul cafeniu micşorează riscul de îmbolnăvire de cancer, colesterol şi paralizie la oamenii predispuşi la crize de inimă, îmbunătăţeşte sistemul digestiv şi intestinal. Printre cele mai bune 200 de alimente din această carte orezul cafeniu se află printre primele zece cele mai bune alimente. POLIZAHARIDELE şi POLIPEPTIDELE, conţinute de orezul cafeniu reprezintă cel mai bun mijloc natural de fortificare a organismului în cazul multor boli.
Vitaminele şi proteinele bune, precum şi aminoacizii necesari organismului se găsec în alimentele naturale şi, bineînţeles, sunt multe produse cu aceste însuşiri care se fabrică în scop comercial. În linii generale, în cazul în care se reproduc condiţiile necesare, mare parte din aceste alimente sunt utile însă relaţia Aminoacizilor, Proteinelor şi Vitaminelor, care se găsec sub formă compusă, este importantă dacă satisface nevoile organismului nostru sau se află într-o cantitate mai mare sau mai mică decât este necesar. Dacă vitaminele sau celelalte componente pe care le luaţi nu sunt într-o proporţie corectă acestea pot să vă dăuneze în loc să vă asigure sănătatea. Iată de ce nu este importantă denumirea suplimentului nutritiv pe care îl luaţi ci proporţia corectă de care avem nevoie.

Mulţi asiatici încep să consume orez din ziua în care nu mai sunt alăptaţi de la sânul mamelor iar acest lucru joacă un rol important asupra sănătăţii lor încă din timpuri antice.
În tratamentul diferitelor boli uşoare folosirea orezului tailandez încă din cele mai vechi timpuri, ajungând până în antichitate, este fapt, lecuitorii tailandezi vindecand cu succes bolile cu amestecuri lichide de plante medicinale şi terci din orez. Aceşti medici antici ştiau că corpul omenesc atunci când este hrănit corect cu alimentele pe care corpul le acceptă ca şi hrană pentru reproducerea energiei celulelor sunt însuşite cu putere naturală de însănătoşire.

Pe Pământ sunt cel puţin 23 soiuri de orez. Cei 100000 de ani de acumulare naturală de acumulare de minerale organice din pământurile Tailandei şi acumularea şi producerea de spirulină naturală în vârstă de 10000 de ani. (Spirulina influenţează asupra vieţii nucleului şi se găseşte foarte rar pe pământ)


Mai multe detalii despre un produs care este facut din orez cafeniu si galben si care va poate ajuta in urmatoarele cazuri :
ADD/ADHD
Îmbătrânire
Alzheimer
Calcifiere
Cancer
Probleme cardiovasculare
Sindrom cronic de leşin
Constipaţie
Diabet
Probleme olfactive
Dureri gingivale
Fibromyalgia
Hepatită
Tensiune arterială ridicată
Colesterol ridicat
Lupus
Scleroză multiplă
Parkinson
Rosacea
Sindromul Tourette
Probleme comportamentale

puteti afla pe

www.romedic.ro/alpharice-romania
www.alpharice.tv/eng
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.