Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)

05-07-2017
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Sa incep cu inceputul.
Totul a inceput cu un atac de panica in timp ce eram la calculator, stiam ca o sa treaca asa ca m-am pus la somn avand in vedere ca era 10 noaptea. La 3 zile dupa a mai urmat unul care la fel a trecut. Problema adevarata a inceput cand la munca timp de 1 saptamana aveam o stare permanenta de teama extrema si lipsa de concentrare si aveam senzatia ca o sa se intample ceva rau, plus de asta tremuram foarte rau. Fiind in spania mi-a fost greu sa merg la un psihiatru, dar in cele din urma am reusit sa ajung si sa-i explic in 2 vorbe despre ce e vorba, nu a zis nimic si mi.a prescris orfidal(lorazepam) 1 mg seara. Intradevar starile au inceput sa dispara dar acum am momemte cand am o stare de indispozitie, parca imi e greu si sa vorbesc dar nici in pat nu as sta plus ca nu ma pot concentra si focaliza pe un anume obiect, mi se pare ca sunt limitat in gandire si sunt prins in proria lume(sa zic asa) dar am momente cand sunt absolut normal si sunt constient ca starile o sa apara din nou si parca nu ma deranjeaza intr-o oarecare masura. Nu ma impiedica in activitatile zilnice dar parca nu mai sunt la fel ca inainte de starile astea. Mai am doar 3 pastilute de luat. Tin sa precizez ca am 19 ani si tare mi-as dori sa uit de toate gandurile si sa nu mai am starile astea sa fiu iar o persoana vesela si plina de viata.
4 comentarii
0
05-07-2017, ora 19:30
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

In paralel cu tratamentul medicamentos va sfatuiesc sa faceti psihoterapie pentru a rezolva cauza / situatia care a provocat aparitia atacurilor de panica. Tratamentul va ajuta sa ameliorati efectul, insa dvs trebuie sa si rezolvati cauza, pentru a scapa de anxietate si a opri aparitia atacurilor de panica astfel incat sa puteti merge mai departe si sa va vedeti de viata fara tratament. Legat de efectele medicamentului prescris, puteti discuta cu psihiatrul si sa va schimbe tratamentul, sau sa il reduca, dupa cum va fi cazul. Succes!
0
05-07-2017, ora 19:45
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Va multumesc mult pentru raspuns, tin sa precizez ca tot timpul starea mea de spirit (fericire) este undeva la 50% (normala) indiferent ce fac, adica nu simt entuziasm, momente de fericire sau alte emotii normale.Adica cand ar trebui sa fiu fericit sau entuziasmat nu simt aceste emotii. Plus ca nu am nici cele mai mici ganduri, si nici macar cuvinte nu imi gasesc cand vorbesc cu cineva.parca sunt robot, fac tot ce faceam, dar sunt lipsit de interes... Nici eu nu stiu cum sa explic...
Multumesc!!
10
05-07-2017, ora 20:31
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Starile pe care le descrieti dvs sunt o urmare a tratamentului pe care il luati, care pe langa faptul ca scade nivelul de anxietate, poate sa dea si alte stari, de apatie, etc, asa cum puteti citi si pe prospect. Daca va deranjeaza foarte tare aceste stari, discutati cu psihiatrul pentru a va gasi o solutie. Intre timp, va recomand sa incercati sa faceti psihoterapie, pentru a rezolva cat mai repede cauzele psihologice si a putea sa mergeti mai departe fara tratament medicamentos. Succes!
0
05-07-2017, ora 21:35
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat! Dupa cum am zis acum sunt in spania si o sa vin in tara peste cateva zile. Nu pot vorbi cu psihiatrul pentru ca acum sunt plecat. Dar o sa vin in tara si o sa vorbesc cu un psihiatru, iar sfatul dumneavoastra promit sa il iau in considerare! O sa fac orice e nevoie. Multumesc inca odata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul