raceli repetate

02-12-2012
aokay
Nu este medic/terapeut
aokay
salutari:) de vreo 3-4 luni mi-am inceput viata sexuala, si am racit de 4 ori, prima raceala am tratat-o timp de 3 zile cu ciprofloxacina, a 2-a deoarece a fost la scurt timp dupa prima(nici o luna) am tratat-o cu urinal timp de 4 zile, dupa o luna iarasi am racit, cam pe 13-14 noiembrie am racit ultima oara si am urmat un tratament de 5 zile cu ciprofloxacina, insa acum iarasi am racit. Am incercat pe tot posibilul sa am grija sa nu merg desculta, sa ma imbrac bine, sa nu ma asez pe nimic rece dar degeaba, aveti vreo idee cum as putea sa scap de aceste raceli/ infectii urinare sau ce or mai fi? posibil sa ma insel si sa nu fie raceli ci infectii urinare, simtomele cu care ma intalnesc mereu sunt: merg din 5 in 5 minute la toaleta desi dupa un anumit timp nu mai am nici un lichid de eliminat si sint doar cateva picaturi de urina, usturi
la urinare si dupa, dureri vaginale.
3 comentarii
0
02-12-2012, ora 17:52
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
pana consulti un medic, iti recomand sa incerci si un tratament cu Cystinol akut. pastilele sunt pe baza de plante, respectiv un extract uscat de frunze de Strugurii ursului.
le gasesti in farmacii si se iau de 3 ori pe zi, cate 2 pastile.
0
04-12-2012, ora 11:01
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Iti recomand o cura de 2 saptamani cu capsule din plante medicinale Biosept, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, si ceai Diurosept, 3-4 cani pe zi. Au efect antibiotic si antiinflamator eficient, fara efectele adverse ale medicamentelor de sinteza. La nevoie poti repeta cura.
0
16-09-2014, ora 15:46
alex1984_2014
Nu este medic/terapeut
alex1984_2014
Buna ziua.Si eu am infectii urinare repetate.Am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice insa infectia reapare.Am incercat cineva D-Mannose si Asparagus de la SW?Am auzit ca sunt bune insa cateva pareri in plus nu strica.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •