Raceli repetate.

29-09-2013
delfinica9
Nu este medic/terapeut
delfinica9
Buna seara! Simt ca am imunitatea foarte scazuta de vreo 8 anisor(am 32 de ani) si am incercat cu diverse suplimente(am luat si asa zisul tratament homeopat al lui Monica Tatoiu cu mierer, polen, laptisor de matca si ser fiziologic, aloe vera, vit c, colostrum, cartilagiu de rechin, vitamine si etc) sa mi intaresc imunitatea deoarece racesc foarte, foarte repede, nici macar nu pot sa beau sau sa mananc o imbucatura mai rece sau la prima adiere de aer rece racesc foarte rau(gat rosu) si sunt satula de(antibiotice) tratatemtele alopatice ptr intarirea imunitati.Am incercat si cu suplimente naturiste ultimul supliment este IMU-9 de la ORGANIKA pe care l am luat timp de doi ani 1/zi dimineata pe stomacul gol nu am putut lua doua ptr ca am dezechilibrare de flora si imi face rau.Va rog daca ma puteti ajuta sa mi recomandati un supliment mai puternic sau o schema de suplimente combinate ptr intarirea imunitati ptr ca sunt sleita de puteri din cauza recelilor.Am facut diverse analize si nu imi iese nimic ne-inregula si ca sunt sunt eu mai sensibila.
Va multumesc anticipat!!
4 comentarii
0
30-09-2013, ora 11:41
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Si eu racesc foarte repede, de fapt ma imbolnavesc foarte repede de orice, in special in zona ORL.
Te sfatuiesc sa iei vitamina C 600 mg si tinctura de echinaceea. Sa iei toamna o luna si primavara o luna.
De asemenea daca te imbolnavesti sa iei ca adjuvant aceste doua suplimente. Eu am ajuns sa le iau din cauza herpesului care imi aparea de cate ori raceam ori eram stresata, si surpriza, imi trecea in maximum 5 zile de la primul simptom pana la ultimul. Nu mai spun de raceala.

Sper sa te ajute si pe tine, fiecare organism e diferit insa.
De asemenea cel mai important e sa reduci stresul, sa ai ganduri pozitive, etc, stresul e cel care ataca sistemul imunitar in prima instanta, facandu-te vulnerabila.
0
30-09-2013, ora 16:03
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Pentru imunitate se pot face cure de 2-3 luni cu Imunitate cu 7 ciuperci.Acest remediu natural contine extracte si pulbere de de ciuperci (extract de Reishi (Ganoderma lucidum), extract de Shiitake (Lentinus edodes), extract de Maitake (Grifola frondosa), Cordyceps sinensis, ciuperca de mesteacăn (Inonotus obliquus), extract de Coriolus versicolor, miceliu de iască (Fomes fomentarius).Acestea au efecte imunostimulatoare, antibacteriene, antivirale, antifungice, tonic general.Pentru curele de imunizare se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
Se asociaza Antioxidant antiaging, care pe langa efectul antioxidant are si efecte protectoare asupra sistemului nervos, inimii, vaselor de sânge, ochilor, pielii, ficatului si este imunostimulent si tonic nervos.Se administreaza 1 capsula de 2-3 ori pe zi.
Pentru o imunitate buna a organismului se recomanda mentinerea unui program de viata cat mai ordonat, cu suficiente ore de somn, la ore potrivite, realizarea zilnica a unui program de exercitii fizice, iesirea in natura de cate ori este posibil.
Se recomanda o alimentatie in care sa predomine cerealele integrale, fructele, legumele, ciupercile(pleurotus), consumate crude, sau preparate cat mai usor(fierte in abur, coapte), seminte, oleaginoase, produsele stupului, uleiuri vegetale presate la rece.Se recomanda consumul a 10-12 pahare cu apa plata sau proaspata de izvor.
Se evita consumul de alimente rafinate care spoliaza organismul de saruri minerale si vitamine, alimente procesate si conservate, dulciuri si produse de patiserie, zahar (se inlocuieste cu miere, zahar brun), consumul de bauturi carbogazoase.Se evita alcoolul, fumatul, cafeaua. stresul, surmenajul intelectual sau fizic, sedentarismul.
0
30-09-2013, ora 22:54
delfinica9
Nu este medic/terapeut
delfinica9
Multumesc frumos! Dar cum se numeste suplimentul ce are in compozitie ciuperci si suplimentul antiaging ???
Va multumesc anticipat!
0
16-01-2014, ora 02:19
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Refacerea imunitatii. Cele doua produse de care vorbeste Doamna Doctor Nechita se numesc :
Imunitate cu sapte ciuperci si
Antioxidant + antiaging
Pot sa va confirm din experienta mea personala din munca cu pacientii ca aceste doua produse sunt foarte bune si vi le recomand cu toata convingerea. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •