Radacina ramasa in gingie

18-02-2013
Ana Vladulescu
Nu este medic/terapeut
Ana Vladulescu
Buna seara, acum 4 ani am fost la dentist cu o masea cariata ( penultima de jos din partea stanga, mentionez ca nu am masele de mine) mi-a omorat nervul si apoi urma sa imi puna o plomba, dar mi-a fost frica sa ma mai duc si am stat asa, incetul cu incetul peretii maselei sau macinat, au ramas doar mici resturi si radacina. Problema e ca gingia sa inflamat, iar peste resturile de masea a crescut un fel de carne asa. uneori e umflat, alteori se retrage. Se pot extrage resturile fara a imi taia gingia? adica o extractie simpla. Se posibil sa fie o masea de lapte care sa nu se fi schimbat? fiindca sa macinat foarte repede. Eu inca mai am dinti de lapte si am 19 ani si nu am nici o masea de minte. Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
19-02-2013, ora 11:45
eros1
Nu este medic/terapeut
eros1
Salut. Din cate am inteles este vorba de un molar 1. Molarul 1 de lapte se schimba la 6 ani deci nu prea poate fi de lapte."carnea" aceaa se numeste un polip gingival care poate va trebui taiat sau nu, insa chiar daca trebuie taiat nu iti fa nici o problema ca e o manopera usoara si nedureroasa deci poti sa o incadrezi la o "extractie simpla" asa cum ziceai si tu.
0
19-02-2013, ora 20:22
Ana Vladulescu
Nu este medic/terapeut
Ana Vladulescu
Multumesc. Sigur trebuie sa imi fac curaj sa scot radacina ca sa nu fac vreo complicatie ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul