Radiografii in sarcina!!!

17-03-2011
alinalac
Nu este medic/terapeut
alinalac
Buna ziua. Vinerea trecuta am avut un accident casnic si mi-am spart capul si au trebuit sa imi faca radiografie la cap si la gat ca sa vada daca am cheaguri. Problema este ca am aflat ca sunt insarcinata in 3 sapt. Am fost la Polizu iar un dr de acolo mi-a spus raspicat sa fac chiuretaj ca voi face o leguma. Sunt terminata psihic pt ca vreau acest bebe. De asemenea am luat 3 zile Augmentin pt rana de la cap. Ce e de facut? Sa il pastrez sau nu? Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
19-03-2011, ora 16:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Parerea mea este sa-l pastrezi caci nu se va intampla nimic..radiografia s-a facut la cap si fata, nu la abdomen sau bazin..iar cantitatea de radiatii este foarte mica..Augmentinul se poate lua in timpul sarcinii.
0
20-03-2011, ora 10:34
alinalac
Nu este medic/terapeut
alinalac
Va multumesc din suflet pentru raspuns si dr de la Filantropia m-a sfatuit sa facem niste analize ca sa fim siguri ca bebe sa nu aiba vreo malformatie si atunci vom avea un raspuns cat de cat mai sigur. Mergem pana la capat si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, Va doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Radiografia și sarcina
  •