Rahitism

23-04-2014
GeoGeorgiana92
Nu este medic/terapeut
GeoGeorgiana92
Am 19 ani si m am nascut cu o problema deasupra sanilor am un os iesit inafara se vede foarte rau. Se poate opera ? Multumeac !
6 comentarii
0
23-04-2014, ora 15:28
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Nu inteleg exact, la ce os va referiti, la clavicula?? Este evident ca nu se poate opera.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
24-04-2014, ora 18:46
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Fotografia de mai sus nu este concludenta. Banuiesc ca ar putea fi vorba despre o deformatie a toracelui in care sternul protruzioneaza ( este proeminent) numita pectus carinatum. Corectia chirurgicala a acestei deformatii se face si la Clinica de Chirurgie Toracica a Spitalului Militar Central. Un medic foarte bun este domnul doctor Nistor Claudiu. Numai bine
0
25-04-2014, ora 00:25
GeoGeorgiana92
Nu este medic/terapeut
GeoGeorgiana92
Aveti dreptate, pectus carinatum este m am uitat pe internet la poze si am vazut multe cazurii la fel. Am sa ma interesez cat cost si unde imi pot rezolva problema va multumesc !
0
25-04-2014, ora 00:55
GeoGeorgiana92
Nu este medic/terapeut
GeoGeorgiana92
Stiti cumva daca se poate trata ? Fara operatie ? Si cam cat ar costa ? Va multumesc !
0
25-04-2014, ora 19:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e posibil ca tu singura sa-ti pui acest diagnostic doar citind pe net, si d-na dr. care nu e de specialitate, doar pe o banuiala, sa -ti dea deja numele bolii pe care o ai si sa-ti recomande deja chirurgul toracic. E o lipsa de respect fata de tine in primul rand.Nu stiu cum de medicul tau de familie nu stie si nu te-a informat pana la varsta de 19 ani despre acea formatiune, despre boala ta, mai ales ca spui ca e din nastere.Sunt multiple posibilitati, ai putea avea orice altceva, stii cum e cu socoteala de acasa si cu cea din targ.Prezinta-te intai la medicul de familie si acesta, cu trimitere, te va indruma.
0
25-04-2014, ora 20:35
rotar_daniela38@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
rotar_daniela38@yahoo.com
Aveti dreptate doamna doctor ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ dar ce ne facem cand nici un diagnostic nu se potriveste unul cu altul in cazul nostru 3 medici trei diagnosticuri diferite si doi ani pierduti.De la sechele de rahitism la pectus carinatum la Subluxatie toraco costala presata fiecare cu varianta lui si cu corsete si cu orteze si cu bani cheltuiti si fara nici o ameliorare a deformatiei.Din pacate asta e situatia in sistemul nostru medical.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.