Rana de col?

15-11-2009
Papusa234
Nu este medic/terapeut
Papusa234
Am o problema cu care am devenit foarte nelamurita.

Problemele au inceput cam acum 2 ani. Am fost internata in spital, am luat f. multe antibiotice si ca urmare am facut Candida.. cu care am fost diagnosticata fara nici un fel de analize. Am luat medicamentele prescrise. Doar vreo 2-3 luni totul a fost in regula, pana cand problemele cu care am mers la medic au reaparut, am mers din nou, mi s-a dat o noua serie de antimicotice. Tot la fel, dupa 2-3 luni problemele au reaparut.

M am dus deja de un an la un alt medic. In urma analizelor s-a dovedit ca as avea Gardnerella - am facut tratamentul care mi s-a prescris (desi a trebuit sa-l intrerup la ultima pastila din cauza unor reactii adverse f.f. puternice), am facut a doua serie de analize... Abia saptamana aceasta m-am redus la medic sa aflu ca in urma testului de dupa tratament, Gardnerella nu a mai aparut (desi la consultatia la care mi a fost recoltata secretia mi s-a spus ca infectia a inaintat pe tract), insa era notat pe hartie doar "micoza" - din cate stiu micozele sunt de muulte feluri nu poti spune doar asa.
Simpomatologia cu care m-am dus a fost urmatoarea: dureri pelviene f.f. puternice, la fel ca si pe perioada celorlalti doi ani, dar mult mai dese. Sunt asemenea unor crampe - vin si pleaca, dar sunt atat de puternice ca nu mai pot sta in picioare. Actul sexual nu mai incape vorba - nu se mai poate. Ciclul nu mi-a mai venit in aceasta luna - la o saptamana dupa ce trebuia sa imi vina am avut 3 picaturi de sange f. inchis la culoare si... atat. M am gandit, ma gandesc in continuare la sarcina, dar who knows.

Ca urmare la toata treaba asta, doctorita a spus ca as avea o rana pe col, care in urmatorii ani se poate transforma in cancer, mi-a facut Papanicolau (ultimul mi a fost facut acum 5 luni cam...), ecografie vaginala (unde nu a vazut sarcina) si am primit o reteta cu ovule pe baza de progesteron care sa stimuleze venirea ciclului. Si atat... nu sunt lamurita - am rana totusi sau nu? Trebuia sa faca ceva in legatura cu asta, ce? Exista totusi posibilitatea sa fiu insarcinata si sa nu fi aparut la ecograf?
Cam asta ar fi un sumar al intregii probleme, care insa se mai extinde... Am nevoie de un sfat! - de la o persoana f. sanatoasa am ajuns sa am o calitate a vietii precara din cauza durerilor, problemelor si drumurilor in continuu la medic.
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul