rana deschisa pe penis

10-01-2012
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
buna ziua, ma numesc florin si am 33 ani, am nevoie de ajutorul d-vstra.la varsta de 23 ani, am facut o mare prostie, si anume de a-mi introduce sub pielea de pe penis o bila de sticla, cu siguranta ati mai vazut sau auzit de tampenii de genul acesta, stiu, aveti dreptate, o idiotenie, anturajul m-am impins sa fac asa ceva in vremurile acelea.in urma cu o saptamana am decis sa o scot, din diferite motive, ok, am taiat, am scos bila, si in fiecare zi am facut spalaturi cu apa oxigenata, betadine, tetraciclina, pansament, de 2 ori pe zi.iar acum problema care ma ingrijoreaza, pielea aceea care s-a format intre bila si carne in acesti ani, acum cand am scos bila, nu mai vrea sa iasa, este precum pielea de la bataile din palma, si nici nu lasa rana sa se inchida si sa se cicatrizeze, va rog sa-mi spuneti ce sa fac, deja incep sa ma ingrijorez, nici nu sunt in tara, sa merg la medic, nu stiu ce medicament sa folosesc pt a elimina pielea acea, daca se poate lasati un nr de tel si va sun, chiar am nevoie de ajutor, astept raspuns urgent, va multumesc.
12 comentarii
0
10-01-2012, ora 23:16
Amarilla
Nu este medic/terapeut
Amarilla
Daca te-ai taiat singur poate iti vine si ideea sa te cosi singuri. Asa se face la astfel de rani care nu se inchid.
Ai un ac si o ata ?
0
10-01-2012, ora 23:19
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
nu e problema de cusut, ma cos imediat, ce ma ingrijoreaza este pielea acee care nu vrea sa iasa, e normal sa ramana acolo?daca este asa, nu este nici o diferenta fara bila, si sa nu se faca infectie ma mai gandesc, stie cineva daca este bine daca ma cos?
0
10-01-2012, ora 23:38
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Omule tu glumesti sau nu stii de gluma?
Cum sa te cosi singur? Era o ironie...!!!
Cred ca putina lume poate intelege ce ai facut tu, incepand chiar cu introducerea acelei bile si sa nu mai vorbim de restul.
Trebuie sa mergi la un doctor de chirurgie plastica si sa curete locul, apoi sa coasa - DOCTORUL - totul la loc.
0
10-01-2012, ora 23:42
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
ai dreptate, sunt cam disperat si aplec urechea la orice, cred ca maine imi iau inima in dinti si merg la dr., la urgente, imi este cam rusine, ca ma v-a intreba cum am ajuns in situatia asta, si nu stiu cum ii voi explica, dar asta e, trebuie sa merg, in nici un caz nu pot sta asa, multumesc oricum pt tot.
0
11-01-2012, ora 08:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
floroo, cu rusinea mori de foame cum se spune.Mergi la medic mai repede pana nu se agraveaza situatia! Si nu mai face nimic de capul tau ca poate ramai fara organul din dotare...
0
19-01-2012, ora 21:30
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
Buna seara, tuturor.In primul rand vreau sa multumesc celor care mi-au sarit in ajutor cu sfaturi si s-au preocupat pt mine.Vreau sa va spun ca in sfarsit am rezolvat problema mea.In final am ajuns la spitalul Diakonie, din Mannheim, Germania, si am intalnit un doctor foarte intelegator, ce mai, o dulceata de om. Voi da detalii pt cei care sunt in aceasi situatie sau cei care vor veni cu aceeasi problema.Am urcat pe masa de operatie, s-a dezinfectat suprafata de lucru, ma refer la organ, dupa care mi-a aplicat un anestezic pe toata zona, cu un fel de spray, care, dupa 30 secunde simteam ca imi ia foc zona, foarte eficient si rapid, dupa care sa procedat la anestezie prin 3 intepaturi in penis.Peste doua min, s-a inlaturat marginea ranii prin taiere, foarte uniform, si s-a indepartat pielea aceea groasa care se formase in interiorul ranii, adica asa numita capsula, dupa care s-a cusut rana.Asta a fost tot, 20 minute de interventie, vreau sa va spun ca nu se simte absolut nimic, doar ca ai impresia si stai cu frica, din cauza anesteziei, ca urinezi pe tine, mergand pe strada, cea ce nu se intampla.
Eu am facut o prostie foarte mare, prin acest gest, m-am dat zmeu, cand chiar nu trebuia, fapt care nu il voi incuraja, si sustin ca intr-o asfel de situatie, apelati imediat la doctor specialist, care pt mine este D-zeu pe pamant.Si eu sunt credincios, dar comparativ cu bisericosii, eu in biserica ma inchin si pup o icoana, dar cand ies afara, dau mana si vorbesc cu un doctor.Va doresc multa sanatate.
0
30-01-2012, ora 01:28
catalin11
Nu este medic/terapeut
catalin11
si eu am aceiasi problema, poti sa mai dai detali despre interventia cirurgicala.
0
30-01-2012, ora 01:46
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
Salut catalin11, in comentariul anterior, am descris pas cu pas, tot ce s-a intamplat pana la finalizarea interventiei, nu am omis absolut nimic, in afara de cost, pe care nici eu nu il stiu deocamdata, astept sa-mi trimita factura acasa, dar aspectul asta este mai putin important, avand in vedere faptul ca eram cam disperat si imi era frica de vreo infectie, care ar fi putut complica situatia, in rest mai pot spune ca dupa coasere am asteptat 7 zile, dupa care am fost si mi-au scos atele, iar in momentul de fata, este chiar foarte buna de utilizat.Tu nu astepta, ca mine, mergi la dr., pt ca este inspre binele tau.Multa sanatate.
0
30-01-2012, ora 02:12
catalin11
Nu este medic/terapeut
catalin11
sincer imi este cam rusine sa mer la doctor, am scos bila cam acum doua saptamani si tot nu sa inchis rana, a ramas la fel de mare zici k nicu nu ma scoso, a ramas aproape la fel de tare, , , la tine a scos pielea aia grosa unde a fost bila ?
0
31-01-2012, ora 03:26
floroo
Nu este medic/terapeut
floroo
salut catalin 11, nu mai sta asa, si mergi direct la dr., nu te mai gandi la rusine, si fii pregatit sa treci peste orice mustrare din partea oricui, stiu, la noi doctorii inainte sa te trateze, incepe sa iti faca morala, pana nu mai poti de rusine, si pe urma te trateaza, bine, ca nu toti sunt asa, nu vreau sa generalizez, dar spun asta, pt ca odata un prieten al meu a avut o durere cumplita de ficat, si am fost la urgente, iar medicul de garda, nu a vrut sa-l consulte pana nu si-a dat jos cercelul din ureche, asta ca sa intelegeti de ce am impresia asta despre unii medici.Dar iti spun ca tu stai degeaba si mai astepti, pt ca asa am facut si eu si nu e bine, nici eu nu stiam, dar mi-a spus medicul, ca o rana, daca in 8 ore nu s-a sudat, sa se prinda coaja, nu se mai inchide fara o interventie chirurgicala, adica, exact ce mi-a facut mie, a taiat din nou marginea ranii, dupa care a cusut, exact asta era ideea, pt a ajuta rana sa se inchida, si binenteles, pielea aceea tare din interior, a indepartat-o, inainte de a coase.Si pe mine m-a intrebat, si am spus ca am avut un piercing, si o jena pe sotia mea, si l-am scos eu, iar medicului nu i s-a parut nimic anormal, pt ca spre norocul meu sunt in tara unde, daca nu ai un piercing in penis, sfarc, labii, clitoris, sau unde mai vrei tu, parca nu mai esti asa de normal, cred ca ma intelegi.Si la mine dupa ce m-am taiat si am scos bila, nu era nici o diferenta, tot umflat era, deci in concluzie, NU MAI STA SI MERGI LA Dr.
0
06-02-2012, ora 22:45
catalin11
Nu este medic/terapeut
catalin11
salut floroo, vreau sa iti multumesc ca m-ai ajutat in a lua decizia sa merg la doctor pentru ca doar cu tine si cu prietena mea am vb, astazi am fost la doctor si mi-a scos chiestia aia de acolo, arata cam inestetic dar asta e sper sa treaca cu bn adica fara infecti si alte complicati, multumesc inca o data si MULTA SANATATE
0
28-10-2014, ora 00:49
Andrei Alex
Nu este medic/terapeut
Andrei Alex
Salut! am o problema cam mare! mi.am bagat bila pe penis ca idiotul acum 3 saptamani. rana nu sa inchis deloc in tot acest timp... Acum 1 zi am intretinut relatii sexuale cu iubita mea, (fara ca rana sa fie inchisa ) si ia ramas bila in vagin...uufff..nu stim ce sa facem..VREM un sfat!A doua problema mie in locul unde am avut bila mi.a ramas ceva ca o carne...la ce doctor trebuie sa ma duc??? cum sa rezolvam aceasta situatie ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •