rana pe col, candida, acum vreau un copil

29-06-2011
gyonicu
Nu este medic/terapeut
gyonicu
bunaziua am o multime de nelamuriri, am fost la o multime de medici si niciunul nu mi-a spus cu exactitate ce am.va rog daca ma puteti ajuta sa inteleg ce problema am.pentru inceput, am 21 de ani si sunt maritata de 3 ani.la inceput nu am avut nici un fel de probleme dupa vreun an am avut candida pe care am tratat-o dar care dupa fiecare menstruatie isi face simtita prezenta.am luat anticonceptionale yasmin timp de 2 ani.anul trecut le-am intrerupt in speranta ca raman insarcinata.la 2 sapt dupa ce le-am intrerupt am avut un accident de masina din care a rezultat doar un soc puternic fara spitalizare fracturi etc.de la accidentul respectiv menstruatia sa dereglat complet, in sensul ca nu mai stiam cand trebuie sa vina si cand nu, am fost la dr si mi-a spus ca e posibil sa fi avut o sarcina dar care nu a fost dusa la final din cauza socului suferit, iar la diagnostic mi-a trecut menometroragie.dupa ce am terminat tratamentul prescris(duphaston ) 2 luni am avut CM normal apoi din nou probleme, mi-a intarziat 13 zile iar cand a venit ma tinut 7 zile apoi la 10 zile a venit din nou si ma tinut 11 zile.problema e ca am fost din nou la medic si mi-a spus ca am o rana pe col si o secretie abundenta mi-a dat fluomizin si clotrimazol.ceea ce nu inteleg este ca nici un dr din cei la care am fost si sunt cativa doar ca nu i-am mai enumerat pe toti nu mi-au explicat din ce cauza am atatea prob cu menstruatia.imi cer mii de scuze ca am scris atat demult dar sincer e greu sa intrebi si in dreapta si in stanga si sa nu iti dea nimeni un raspuns concret.vreau sa raman insarcinata si cred ca nu am nici o sansa...va multumesc anticipat si sper din tot sufletul sa ma lamureasca cineva si pe mine.
7 comentarii
0
29-06-2011, ora 13:24
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
NU mai pune raul inainte :."cred ca nu am nici o sansa"
ba ai si inca sanse mari!!

- DE CE nu-ti cauterizeaza rana?..asta in primul rand..e urata si chiar periculoasa;
- DE CE te cramponezi de data de C.M?????...uneori vine in avans cu cateva zile, alteori dupa...DOAR in cartile de specialitate probabil, CM vine la fix: ora si ziua..apoi unele luni au 30, altele 31 zile...la unele femei tine 3 zile, la mine 5, la altele 7 zile..asta in f-ctie de organismul fiecarei femei si de problemele ginecologice ce le are fiecare (tu de ex...ai rana..nu?);

Iti doresc sa-ti fie BINE.
O zi buna.
0
29-06-2011, ora 14:40
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
buna. si eu am rana pe col am uterul coborat cu 15 mm si tot am ramas gravida si nici eu nu aveam ciclul normal sa imi vina in fiecare luna la fix. cm se deregleaza si de la stres. si dupa ce am nascut mi-a zis medicul sa ma intorc sa imi cauterizeze rana dar nu m-am dus de frica. nu trebuie sa spui ca tu nu o sa ramai niciodata gravida. stiu ca e usor sa dai sfaturi mai greu de facut. fii calma si o sa vezi ca totul o sa fie bn
0
29-06-2011, ora 15:57
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Lory..eu zic sa te duci sa-ti cauterizezi rana, cum adica ti-e frica?Nu este dureros, nu mai sta asa ca se poate da in mai rau..sanatate!
0
29-06-2011, ora 18:27
gyonicu
Nu este medic/terapeut
gyonicu
buna lucia, multumesc pt raspuns si intr-adevar ai dreptate sunt prea pesimista dar uneori cand vrei ceva din tot sufletul ajungi sa crezi ca nu o sa se mai intample, oricum iti multumesc inca o data si sper sa ai dreptate.acum ast sa termin tratamentul apoi o sa ma duc din nou la control sa vad ce zice si daca nu este nici o schimbare o sa ii spun sa imi cauterizeze rana.iar tu lory stai linistita asa cum zice floare albastra m-am documentat si eu si te asigur ca nu simti nimic la cauterizare si nici nu dureaza mult doar ca dupa cauterizare trebuie sa eviti contactul sexual o perioada depinde cat de mare e rana o sa iti spuna medicul cat timp.in rest nu trebuie sa iti faci griji. multa sanatate si numai bine.
0
29-06-2011, ora 21:26
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
multumesc fetelor pentru incurajari. sanatate multa si voua!!!!!!
0
30-06-2011, ora 17:41
s12
Nu este medic/terapeut
s12
Buna ziua! Imi puteti recomanda un ginecolog bun din bucuresti? de preferat femeie. Am avut o experienta f neplacuta la care am fost ultima oara. S-a purtat si mi-a vb urat, desi tocmai trecusem printr-o cauterizare f dureroasa si care nu a rezolvat-o cum trebuie dupa spusele ei. De atunci traiesc cu un stres mare, pt ca stiu ca HPV este periculos, dar nici sa mai merg la un astfel de doctor nu mai am curaj. Ma poate sfatui cineva? Multumesc!
0
30-06-2011, ora 18:25
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Ti-am trimis un mesaj privat. Intri in proflul tau si gasesti acolo mesajele pe care le ai.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât de periculoasă este o leziune pe colul uterin?
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Cervicita cronică - rana pe colul uterin
  •