Rana pe organ

30-01-2018
girlscoutcookie
Nu este medic/terapeut
girlscoutcookie
Salutare.Am sa incep cu ce s-a intamplat acum 2 saptamani.Sambata in data de 20 am facut sex..prima data mi s-a facut oral neprotejat, fata avea un pierce in limba, si apoi normal protejat.Apoi am facut pauza si m-am masturbat sambata in 27 timp ce faceam baie de 2 ori.Dupa a 2-a oara am simtit o iritatie pe preput.Apoi m-am masturbat duminica, luni si azi o data pe zi chiar daca simteam acea rana, dar acum se vede mai evident si e ca o mica taietura pe piele.In timpul pauzei de la activitate sexuala de o saptamana nu am simtit nimic.Doar dupa a 2-a oara in baie.
Oare ar putea avea legatura cu vreo boala ? Sexul oral neprotejat ar putea avea vreo influenta asupra unei rani de genu?
Multumesc.
1 comentarii
0
30-01-2018, ora 21:02
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara:
- prin contact sexual oral neprotejat se pot transmite o multime de boli, renumitele BTS-uri plus altele de larga "circulatie"
- piercing-urile, inelele si altele de acest fel pot provoca rani superficiale pe o suprafata atat de fina cum este penisul, rani care se pot agrava prin frecare repetata
-masturbarea repetata, intensa poate provoca rani superficiale ce se pot agrava prin frecare repetata
- masturbarea reprezinta o solutie "de avarie" nu o activitate in sine; masturbarea in exces (in fiecare zi, de mai multe ori pe zi) poate dauna grav "organului" si functionarii acestuia.
Va recomand igiena perfecta in aceasta perioada, renuntarea la masturbare sau orice alta activitate ce freaca zona ranita pana la vindecarea completa.
Daca rana nu se vindeca in cateva zile ar fi cazul sa mergeti la un control dermato-veneric.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rană pe penis
  •