Raspunsuri tot mai putine

29-07-2012
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Eu m-am inscris mai demult pe forumul asta si mi.-a placut pentru ca activeaza pe el si medici, cadre auxiliare, pasionati de medicina, pacienti, persoane care merg pe Naturista.
Dar parca de la o vreme raspunsurile de calitate sunt tot mai putine si se bate apa in piua pe cateva subiecte care sunt notate total aiurea si probabil ca unii le gasesc cu google, posteaza odata si apoi nu se mai intorc. Exemple: durere de dinti, masea cariata, ureche infundata, durere in piept :blink:
Nu stiu, poate ar trebui incurajati cumva cei care posteaza frecvent pe acest forum. Iar specialistii ar trebui chiar recompensati (nu stiu cum, macar cu reclama gratuita!)
Userii 'de rand' ar putea avea ranguri si ar trebui ca fiecare sa poata acorda plusuri sau minusuri. E o sugestie


E de-a dreptul enervant sa raspunzi unuia care nici nu se mai intoarce sa-si citeasca mesajul.
raspunsurile la problemele serioase sunt tot mai putine...

Sau mi se pare mie?
3 comentarii
0
29-07-2012, ora 14:33
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
NU, nu ti se pare.
ai mare dreptate..
o zi buna!
0
30-07-2012, ora 12:29
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Katyella, ai dreptate, insa... eu, ca una care o perioada am activat prin postarea de informatii pe diverse topicuri ale acestui site si pe altele iti pot spune ca la un moment dat am renuntat nu doar din lipsa de timp (mai trebuie sa si traiesc si fara munca nu imi plateste nimeni facturile) ci si pentru ca m-au dezgustat interventiile multora dintre utilizatori, care se balaceau si se jigneau cautand sa 'straluceasca' pentru a-si racola...cumparatorii.
(Eu nu vand nimic! Eu nu fac reclama niciunei firme de produse, de niciun fel. Eu 'fac propaganda' doar pentru NATURA si pentru folosirea intuitiei si a bunului simt, pentru reluarea in propriile maini a sanatatii de catre fiecare dintre noi). Am expus doar informatii despre dieta-terapie cu care eu m-am vindecat de o salba de boli autoimune, rare si informatii si terapii pe care mai intai le-am verificat pe mine si pe membrii familiei mele si care au dat rezultate excelente si ne-au salvat chiar viata.
In perioada respectiva am primit multe mesaje private de la persoane care imi cereau... terapii pentru diverse afectiuni.
Eu nu am de dat terapii! Pot sa dau insa oricui 'cheia' si sa arat 'usa' care trebuie deschisa indicand drumul de parcurs pentru intoarcerea la sanatate din aproape orice boala. Insa acest drum trebuie parcurs de fiecare in parte. Elementul cheie este persoana afectata in sine. In ciuda faptului ca am expus clar ideea ca doar prin anumite atitudini sanatoase: schimbarea radicala a alimentatiei nu doar ca produse consumate cat mai ales a calitatii lor, a starii preponderent crude, fara supunere la prelucrare termica, renuntarea la sedentarism, la medicatia alopata in cele mai multe cazuri, aportul sporit de vitamine si minerale, detoxifierea puternica a organismului si nu in ultimul rand un alt mod de gandire si de simtire in relatia cu sine si cu aproapele, majoritatea celor care m-au contactat si o mai fac inca, imi cer...sa le indic o terapie minune. Eu cunosc una, pe cea de baza, care consta in ceea ce am spus mai sus. La aceasta pot sa indic folosirea complementara a unor plante sau alimente care actioneaza mai mult in anumite afectiuni. Terapii miracol nu exista! Miracolul il infaptuim noi, oamenii, cand suntem intr-adevar hotarati sa refacem legatura cu Divinul si acceptam parcurgerea drumului inapoi, catre sanatate, catre simplitate, catre armonie cu Natura si Divinitatea.
Azi am fost instiintata printr-un mesaj de la administratia acestui site ca am primit mesaj privat de la un utilizator si am intrat sa il citesc. Am descoperit cu stupoare ca de fapt in decursul timpului mi s-au trimis si alte mesaje despre care administratia site-ului nu m-a informat. Pentru toti cei care vor sa ma contacteze --------*. Pot, in masura timpului meu liber si al cunostiintelor pe care le posed, sa dau informatii, sa asigur suport in parcurgerea drumului de reintoarcere la sanatate.
Pentru mine numele bolii nu este prea important, mai ales cand vine vorba de bolile degenerative, 'genetice'. O fractura este o fractura; o deformare congenitala este o deformare congenitala; o arsura este o arsura, dar cu bolile 'genetice' eu nu sunt de acord. Genele noastre sunt sanatoase si nu produc degenerari decat atunci cand li se induce acest lucru. Si aceasta inducere se produce prin medicamente, vaccinuri si in vremurile din urma, chiar alarmant de mult, prin alimentatie. Natura ne-a creat perfecti si ne-a dat tot ceea ce ne este necesar ca sa ramanem perfecti. Trebuie doar sa ne trezim din somnul ratiunii si sa ne scuturam de comoditatea de a incredinta destinele noastre altora.

(*modificat de admin)
0
30-07-2012, ora 15:07
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Terra
Pe orice forum exista useri care jignesc
Si daca vinzi ceva si daca nu -medicina alopata la noi este inca privita cu suspiciune. Si pot sa-ti spun ca nu numai la noi - eu locuiesc intr-o (alta ) tara europeana
Imi imaginam acest Romedic ca pe un forum de diagnostic online. N-are rost sa repet a suta oara ca DG online nu inlocuieste consulatia medicala si ca aceasta in majoritatea cazurilor trebuie facuta

Dar era bine ca fiecare sa-si exprime opiniile ca pacientul sa fie cat mai informat : tu cu experienta ta si cu produse naturiste, altii cu simptomele lor si cum au scapat de ele iar medicii cu sfaturi OBIECTIVE
Uite, de exemplu doctorul care activeaza pe sectiunea ORL - sunt foarte valoroase sfaturile pe care le ofera dansul acolo GRATIS. Unele chestiuni au urgenta nevoie de medic dar altele sunt floare la ureche si dansul informeaza pacientii!
La stomatologie la fel. Activeaza cativa medici dar acum vad ca din pacate si-au cam pierdut elanul si asta e pacat
iar Nick care era foarte activ vad ca nu mai intra

Intra de-astia veniti cu barca pe google. Pacat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.