rau de masina la copil de 2 ani

27-08-2009
mirka000
Nu este medic/terapeut
mirka000
dragele mele, ca si mine cred ca este cineva cu aceeasi problema..fetita mea de 2ani si jumatate are rau de masina, ca sa putem pleca la drum trebuie sa nu-i dau lichide..nici macar apa, dar nu pot, imi este foarte mila cand imi cere apa sau lapte, ce sa fac, sunt ceva remedii de la bunica?Am incercat cu bratarile care se pun la incheietura màinii dar nu merge, am incercut cu ceva padtile omeopatice dar nu da roade..maina va trebui sa fac un drum destul de lung si sunt foarte ingrozita ca imi vomita mereu..se albaste la fata si imi spune ca vomita..Ce sa fac?VOI CE ATI FACUT, CE FACETI?VA MULTUMESC FOARTE MULT DE RASPUNSURILE PE CARE LE VOI PRIMI..Fiind in Italia nu am pe nimeni und sa o las macar o ora asa ca trebuie sa o iau cu mine peste tot...va multumesc anticipat!!
10 comentarii
0
28-08-2009, ora 01:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Off, iti inteleg disperarea foarte bine, pt ca si eu am aceeasi problema cu fetita mea, acum in varsta de 5 ani!!Eu evit pe cat posibil sa o iau la drumuri foarte lungi, tocmai din cauza raului de masinaa.Acum 4 luni am fost nevoiti sa o luam, pt ca a trebuit sa plecam din tara si sincera sa fiu, am ramas uimita sa vad, ca nu am avut probleme pe drum pana la aeroport, iar cu avionul doar dupa 4 ore de mers, la aterizare i s-a facut un pic rau.Eu i-am dat preventiv cate 7 picaturi de metroclopramid la fix 8 ore, i-am pus si acele bratari despre care pomeneai si tu mai sus, i-am mai luat si 3 tratamente homeopatice de la farmacie si anume:cocculus, formula 4 homeopat si tabacus, iar in masina am tinut-o in pozitie culcat cu ochii inchisi si cu castile in urechi sa asculte muzica!
0
29-08-2009, ora 12:17
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Si eu am avut de mica problema asta si inca o am, desi am 18 ani. Cand eram mica nu ma puteam abtine si vomitam, acum mai mare fiind, reusesc cu respiratia sa pacalesc senzatia aceea de rau. Ai mei m-au dus si la medic pentru rezolvarea acestei probleme si cu toate sfaturile doctorului si medicamentele pe care mi le-a dat, nu am reusit sa depasesc problema, mai ales ca mergeam si mai rar cu masina.
Singurele dati cand reuseam intr-adevar sa parcurg un drum mai lung fara probleme, erau atunci cand puteam sa adorm.
Sincer va doresc sa treceti cu bine de aceste probleme, pentru ca stiu ce inseamna si nu e deloc comod.
Numai bine
0
29-08-2009, ora 14:10
mirka000
Nu este medic/terapeut
mirka000
va multumesc din suflet pentru atentia acordata si pentru raspunsurile voastre
0
29-08-2009, ora 14:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@mirka:
Mergi la un medic homeopat adevarat cu experienta si te va ajuta sa gasesti remediul care o vindeca.
Ce a facut Jaq nu are deaface cu homeopatia ci este un talmes balmes de remedii homeopate + alopate.
Copilul are o problema si trebuie vindecat, aceasta este cauza slabiciuni, o boala la sistemul nervos care mai tarziu se va agrava daca nu este vindecata acum.

Incercarea remediilor homeopate in mod neadecvat cat si neintelegerea ca raul de masina trebuie vindecat dinainte si nu combatut numai la calatorii cu masina cat si numai folosirea de remedii homeopate pur paleative la nevoie nu este solutia care aduce rezultate. De vina nu este homeopatia ci numai cel care o foloseste sau administreaza gresit.

Exista o solutie ajutatoare simpla la rau de masina si aceasta este: in timpul mersului cu masina:
1. se tine un metal in mana (cheile de exemplu)
2. se tine un cartof in mana. (sfat dintr-o carte de la un doctor). Orice leguma si fructa contine electricitate dupa cum stim de la chimie din experientele cu electrozi bagate in lamaie, cartofi, etc.

Acestea functioneaza la multi si eu am ajutat pe catva cu aceste metode. In caz ca nu este alta solutie se poate incerca. Prin tinerea in mana de a acestor lucruri se schimba potentialul energetic al aurei si al potentialului nervilor care ajuta la eliminarea sau ameliorarea raului. Nu este hocus pocus ci numai o chestie legata de aura si electricitate si nervi care nu se pota vedea si masura.

La fetita ta incearca in caz de calatorie mai intai Tabacum CH30 sau 200, o granula inainte de calatorie la 15 minute si una dupa inceperea ei daca incep simtomele.
Tabacum are ca simptome: fata palida, rad, voma., transpiratie rece.
Daca simtromele sunt insotite de mare neliniste si frica (simptomul cel mai importantant!), extenuare, lipsa de vlaga, senzatie de sufocat la vomitat) atunci Arsenicum album CH30 sau 200 este remediul care ajuta si care elimina si frica.

Daca sunt prezente ameteli si voma care apar de la uitatul pe fereastra sau de la miscare si se amelioreaza cand sta intinsa si linistita atunci Cocculus CH30 sau 200 este remediul potrivit.

Dupa ce spui tu mai sus remediul homeopat Tabacum pare cel mai potrivit. Mai ales daca s-a fumat in jurul tau in timpul sarcinii sau in jurul copilului sau ai stat pe langa fumatori (prin aura se absorb substantele nocivede la altii, eu cand stau langa un fumator mai mult timp primesc simptome de parca as fi fumat)
Pentru o diferentiere exacta trebuie mai multe simptome. Dar se poate incerca pur si simplu cate unul pana cand se vede efectul si atunci se ramane la el
La un remediu care functioneaza efectul se vede in 1-15 minute. Daca a functionat se repeta doza la nevoie, o granula ajunge.

Mai sunt si alte remedii, insa astea se intalnesc cel mai des.
In caz ca remediul este gresit efectul lui se poate antidota cu Camphora CH15, o granula luata de 1-3 ori.
0
29-08-2009, ora 18:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
scarface ;)) se putea sa nu intervii tu si aici!! ;)))))))))))))
Tabacum si Cocculus i-am dat si eu fetitei mele si nu a avut niciun fel de reactie adversa sau simptome! mirka000 poti sa incerci cu mare incredere, chiar daca exista posibilitatea sa nu aiba niciun efect.La fetita mea a mers, nu stiu care dintre ele ce-i drept, insa macar am ajuns cu bine la destinatie! :D
scarface, imi lasi si mie id-ul de mess!!Deja mi-ai starnit curiozitatea! ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
31-08-2009, ora 10:54
mirka000
Nu este medic/terapeut
mirka000
@JAQUELINNE..AM CUMPARAT COCCULINE(COCCULUS)..ANUL TRECUT CAND AM VENIT ACASA CU AVIONUL DAR FIIND PREA MICA(AVEA 1ANISOR)NU I LE-AM DAT, NU LE PUTEA LUI.aM SA INCERC ACUM..
@SCARFACE..CREZI CA VA TINE CARTOFUL IN MANALA CAT DE INCAPATANATA ESTE..AM CITIT SI EU LUCRUL ACESTA CA AJUTA MULT, AM SA-L TESTEZ.ORICUM VA MULTUMESC LA TOTI
0
31-08-2009, ora 13:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mirka000, da-i Cocculus in combinatie cu Tabacum, este mult mai eficient!! scarface ti-a spus sa ii dai doar o granula, insa eu i-am dat fetitei mele 5 granule, asa mi s-a spus!Tratamentul l-am inceput cu o jumatate de ora inainte de plecare si i l-am administrat din jumate in jumate de ora, pe toata perioada calatoriei.Eu i-am dat asa:cocculus+formula 4 homeopat la jumate de ora si tabacum de 3 ori pe zi.La noi calatoria a fost mai lunga.Chestia cu cartoful nu am incercat-o, dar am sa o incerc si eu!
1
17-10-2009, ora 17:12
Preity
Nu este medic/terapeut
Preity
Si eu am rau de miscare.Si nimic nu m-a ajutat.Acum cateva luni am incercat si ghimbirul.Nimic.
Singura solutie este sa stau in fata si sa ma uit numai in fata, in punct relativ fix.Sau sa dorm.Si sa mananc inainte ceva dar ceva usor.
Simptomele mele sunt ameteala, transpiratie rece, stare de voma si, in final, daca nu fac o pauza, voma.La noi in masina nu exista nimic parfumat si mereu fac cumva incat sa am o temperatura constanta de 23-25 grade.Toate astea m-au ajutat sa fac drumuri si de 5 ore continuu.
0
14-07-2021, ora 21:22
Danyela86
Nu este medic/terapeut
Danyela86
Bună seara, din păcate raul de mașină nu trece cu nimic. Si eu am rău de mașină și fetita mea de 6 ani.. Mereu avem pb când plecam la drum... Ne am resemnat deja.
0
14-07-2021, ora 21:23
Danyela86
Nu este medic/terapeut
Danyela86
Si mi mai este foarte rău de la aerul condiționat din mașină, nu știu de ce. Dacă am geamul deschis sa intre aer normal, de afară și stau în fata, nu am nimic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vărsături ciclice (periodice, recurente)
  • Copilul vomită în mașină - cauze, tratament, sfaturi utile
  • Tratament vărsături la copii
  •