reacti adverse ale anticonceptionalelor

19-09-2013
toma erika
Nu este medic/terapeut
toma erika
Buna seara, am o problema cu anticonceptionalele yasmin, le i-au de 10 zile iar de 8 zile simt o amorteal a maini stangi si o pasare cu intepaturi in zona inimi, am fost la medicul meu dar mi-a spus ca nu este de la anticonceptionale, dar pe prospect scrie aceste reacti adverse si ca ar trebui sa le intrerup si sa ma adresez madicului. Va rog frumos nu stiu ce sa fac eu vreau sa le intrerup dar nu stiu daca este bine. Nu pot sa mai ajung la medic decat saptamana viitoare, imi este frica sa mai continui va rog frumos ajutati-ma. Multumesc frumos.
2 comentarii
0
20-09-2013, ora 09:38
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Informatiile trimise de dumneavoastra nu ne sunt suficiente pentru un raspuns concret, deoarece avem nevoie sa ne spuneti daca aceste anticonceptionala au fost prescrise in urma unor analize de sange; nu stim daca aveti antecedente pentru astfel de probleme. Daca simptomele care le relatati va sperie este mai bine sa le intrerupeti, insa o sa va vina menstruatia imediat dupa ce le opriti.
I In cazul in care aceste anticonceptionale nu v-au fost recomandate de un medic specialist in contraceptie va recomandam sa va prezentati la un astfel de medic.

O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes
0
20-09-2013, ora 09:49
toma erika
Nu este medic/terapeut
toma erika
Multumesc, aceste anticonceptionale au fost prescrise de medicul ginecolog, dar nu mi-a spus sa fac nici o analiza. Dabia dupa aceste simtome m-a pus sa fac niste analize ca sa imi iasa mie ideia ca nu este de la ele. HE 45 profil trombofilie ereditara(I) SI HE 47 PROFIL SINDROM ANTIFOSFOLIPIDIC.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul