Reactii adverse tratament

13-12-2016
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Am niste ameteli care nu ma lasa de cativa ani. De ceva timp am observat ca ma doare si capul. Pentru durerea de cap am luat de cateva ori algocalmin si antinevralgic. M-au ajutat.
Ametelile incep inca de dimineata si ma deranjeaza pe tot parcursul zilei. Ameteala e la nivelul capului si se accentueaza mai ales atunci cand sunt activ, reducandu-mi si concentrarea SAU atunci cand fac sport. Dupa 5, 6 rotiri ale capului apare aceasta problema urmand ca la 10 rotiri deja ameteala sa fie una puternica, moment in care astept cateva secunde sa-mi revin. De ex : si cand traversez si ma asigur stanga-dreapta uitandu-ma de cateva ori, in momentul acela am problema aceasta. Acum am 25 de ani. Pe la 12-15 ani am facut sport ( si dupa, dar nu asa mult ) si nu am simtit niciodata ca as avea probleme de genul asta. Depuneam un efort considerabil si nu aveam nicio problema. Dupa 15-16 ani au aparut primele semne, exact ca cele descrise mai sus, dar de o intensitate redusa.
- Acum 2 ani am facut un CT, neurologul spunandu-mi ca nu am nimic. Am luat la recomandare nootropyl de la care nu am simtit nicio ameliorare.
- Tot pentru aceasta problema acum cateva luni am fost la Endocrinologie si am luat Betaserc, Tonotil, Bien plus pentru 1 luna = fara rezultat iar dupa, timp de 1 luna si jumatate Tanakan, de la care de asemenea nu am simtit nimic.
. Mi-a fost recomandat sa fac urmatoarele radiografii : craniu, craniu profil, coloana cervicala. La coloana cervicala mi s-a spus ca as avea ceva si ca necesit 10 sedinde de proceduri la fizioterapie. Am facut 5 ( curenti + ultrasunet la recomandarea fizioterapeutului ). Nici aici nu am avut nici cel mai mic semn de imbunatatire.
- De la Fizioterapie mi s-a recomandat sa ma duc la un... psihiatru pe motiv ca starile pe care le am sunt pe fond nervos si ca ar fi posibilitatea sa nu cad in depresie. Cand inchid ochii si fac sport imi vine cel mai rapid ameteala inca de dimineata !!! Tot de aici ( de la fizioterapie ; la gimmnastica ) mi s-a recomandat sa nu inchid niciodata ochii atunci cand fac sport.
- De la Psihiatrie am primit urmatoarea reteta : Arketts, Timonil, Haloperidol, Xanax, Anxiar.
Mentionez ca port si lentile de contact cu dioptrii.

Intrebare : La tratamentul de la Psihiatrie cu : Arketis, Timonil, Haloperidol, Xanax si Anxiar cat de periculoase sunt reactiile adverse ?
La Arketis cel putin am vazut o serie de, , REACTII ADVERSE FRECVENTE SI FOARTE FRECVENTE '' care ma cam sperie.

Multumesc.
5 comentarii
0
13-12-2016, ora 12:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cat Haloperidol ? Asta ar trebui schimbat daca e in cantitate mare. Are efecte adverse multe.
0
13-12-2016, ora 13:52
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
3 picaturi dim, 5 la pranz, 10 seara.

Am uitat sa spun ca diagnosticul este de Tulburare Anxioasa.
0
13-12-2016, ora 22:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dupa o luna de tratament ar trebui sa se vada rezultatele. Nu v-a dat mult Haloperidol.
0
13-12-2016, ora 23:12
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Sper din tot sufletul sa fie asa.
Sunteti convinsa ca starile pe care le am pot fi eliminate urmand acest tratament de la psihiatrie ?
0
27-12-2016, ora 20:13
andremi
Nu este medic/terapeut
andremi
Trebuie mai intai identificata cauza. Medicamentele, dupa parerea mea, trateaza efectele si nu cauza. Mergi si la un psiholg. E foarte posibil ca dupa termi narea tratamentului starile sa reapara. Cu siguranta au efecte secundare toate aceste medicamente. Mi se par foarte multe.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul