reactii la mar - sugar 8 luni

10-03-2011
maryanamol
Nu este medic/terapeut
maryanamol
exista intoleranta la mar (crud sau copt) la sugar de 8 luni?

dupa alimentatia cu mar apar scaune urat mirositoare...
3 comentarii
0
10-03-2011, ora 18:38
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Buna seara!

Poate il combinati cu ceva sau i-l dati imediat dupa mancare, lapte, iaurt... Fructele nu se combina cu nimic si se dau inainte de masa sau la distanta. E valabil si la adulti. De pe vremea bunicii, se dadea mar cu biscuiti, banana cu branza de vaci.. ceea ce nu e prea bine.
Multa sanatate!
0
10-03-2011, ora 19:15
maryanamol
Nu este medic/terapeut
maryanamol
buna seara, marul este administrat la gustarea de ora 10/11, fara adaos de alte produse ras(crud) sau copt, este o ciudatenie de ce apar aceste scaune f urat mirositoare numai dupa administrare de mar, chiar si dupa o pauza de administrare de 2 saptamani;nu se pune problema infectiei alimentare de la alte produse;
0
10-03-2011, ora 19:51
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu-i mai dati macar o luna, poate are alergie alimentara la mar. Da, exista, ma gandesc ca daca avea intoleranta la fructoza se descoperea mai devreme si erau simptome urate. Multi avem alergie la cate un produs, o substanta dar ori nu dam importanta ori nu aflam niciodata daca nu devine foarte deranjant; abia acum au inceput sa se faca si in Romania teste la alergenii alimentari. Scaunul modificat, mai ales spre diareic, verde, cu mucus sau urat mirositor e semn ca poate avea aceasta alergie. Nu insistati nici combinat, ii poate afecta intestinul subtire. Faceti aceasta pauza fara mar, deloc, si apoi reluati in cantitate mica, daca e la fel, trebuie renuntat. Alergiile alimentare pot disparea sau nu in timp, e bine sa stiti la ce. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: