Reaparitie herpes | Forumul Medical ROmedic

Reaparitie herpes

16-06-2015
Bogdanvilt
Nu este medic/terapeut
Bogdanvilt
Buna ziua !
Acum cateva luni am intretinut contact sexual neprotejat cu o necunoscuta (greseala mea) de la care am ramas cu o amintire foarte neplacuta.. herpes, sau cel putin asta credeam ca e..
initial am urmat tratamentul pentru herpes iar efectele au disparut in cateva zile. De atunci lunar sau la 2 luni ma pricopsesc cu niste besicute ca dupa arsura pe preput. Am incercat aciclovir unguent si tablete, cicatrol si tot felul de alte unguente care mi le'a recomandat farmacista pentru herpes. Am incercat chiar si antibiotic crezand ca e vreo infectie cu ceva... toate astea rezolvand problema temporar.
Acum de cateva zile a reaparut din nou intins pe 3 zone. Chiar m.am saturat nu stiu ce sa mai fac sa scap de chestia asta... nu mai am o viata sexuala normala din cauza asta plus ca e inestetic. O sa atasez o poza sa va dati cu parerea poate ajungem la un diagnostic si la un tratament adecvat. Mie imi e sa nu fie herpes. Multumesc !

Link poza - http://s22.postimg.org/6llnu97pd/20150616_073039.jpg

[url=http://postimg.org/image/cmjcrbubh/][img]http://s22.postimg.org/cmjcrbubh/20150616_073039.jpg[/img][/url]
2 comentarii
0
16-06-2015, ora 09:18
Bogdanvilt
Nu este medic/terapeut
Bogdanvilt
Rectific : Mie imi e sa nu fie sifilis sau ceva mai grav decat o banala reaparatie herpetica...
Tin sa mentionez ca nu sunt dureroase iar mancarimea persista doar la aparitie.pe urma ustura putin cand se sparg besicultele.va rog astept sfatul unui specialist.
Multumesc mult !
0
16-06-2015, ora 13:59
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Arata a herpes. Daca aveti recidive atat de frecvente mergeti la un dermatolog sa vi se recomande tratament antiviral supresor zilnic timp de 8-12 luni, dupa care puteti intrerupe sa vedeti daca mai reapare.

De asemenea trebuie sa faceti un screening pentru boli cu transmitere sexuala (daca nu ati facut deja) care cuprinde: VDRL, Ac anti HIV 1 si 2, Ac anti HCV, Ag HBs, PCR din urina pentru Chlamydia si gonococ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •