Recomandare psiholog bun in Bucuresti | Forumul Medical ROmedic

Recomandare psiholog bun in Bucuresti

26-09-2011
ioioiooo
Nu este medic/terapeut
ioioiooo
am sa va descriu un pic problema mea: imi este foarte frica ca am sa mor. frica ma acapareaza mai ales seara cand simt intai o durere de cap in diverse puncte, apoi incepe sa ma doara pieptul, inima, sa am senzatia ca nu mai pot respira, plus ameteli desi stau culcata in pat. am ajuns sa ma pacalesc singura ca sa pot adormi pentru ca daca stau numai culcata in pat am ameteli si am senzatia ca am sa mor atunci, pe loc. Dimineata sau in timpu zilei ma mentin ocupata si nu ma gandesc, dar seara adorm foarte greu si din cauza asta dimineata am probleme si nu ma pot trezi si intrarzii la liceu. am fost la diversi medici care mi-au spus ca totul porneste de la creier. as vrea si eu o recomandare de psiholog, varsta mea este de 16 ani si as dori un psiholog cat mai bun pentru ca nu vreau sa-mi irosesc anii adolescentei cu aceste frici. Multumesc!
12 comentarii
0
26-09-2011, ora 08:46
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Trebuie sa vezi intai un medic psihiatru, pentru ca vei avea nevoie de tratament medicamentos pe o perioada de cateva luni, apoi in paralel cu tratamentul sunt necesare si sedinte de psihoterapie pentru a vedea ce este in spatele acestor frici. Avand in vedere ca ai 16 ani si cel mai probabil locuiesti cu parintii, terapia indicata este o terapie de familie. Tu poti fi "pacientul simptomatic", insa de multe ori cauzele simptomelor se gasesc in disfunctii de tin de familie. Poti veni daca doresti la Clinica Dr Blaj cu parintii. Te pot vedea si eu si psihologul nostru.
0
26-09-2011, ora 17:48
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
buna ziua dn doctor!!
iau mirzaten 30 mg, jumate de pastila in fiecare seara de o luma jumate!!!insa nu simt mari imbunatatiri!!problemele mele sunt, nervozitate, am momente cand nimic nu imi convine si vreau doar sa fiu lasat in pace, am devenit un tip mai retras si mai putin comunicativ!!de asemenea am si ganduri si analize legate de prietena mea, si de viitor in general!!ma concentrez greu la lucru deoarece tot imi vin prin cap diferite ganduri si planificari!!
sa mai astept sa vad cum decurge tratament, sau credeti ca e incomplet?
multumesc anticipat
0
26-09-2011, ora 19:38
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu imi descrieti simptomele dvs, ati mentionat doar nervozitatea. Nici gandurile de care spuneati. E greu sa va spun daca un medicament e bun fara sa stiu ce diagnostic sau simptome aveti. Pentru anxietate sau depresie doza uzuala de mirzaten e de 30 mg, deci o pastila intreaga. Dar nu va pot garanta ca asta e ceea ce aveti dvs doar din randurile scrise mai sus.
0
26-09-2011, ora 21:01
sunsray
Nu este medic/terapeut
sunsray
"ioio", ti-am trimis un mesaj privat. Il poti verifica la panou din dreapata, meniu "modifica profilul meu"
Numai bine!
0
24-05-2012, ora 16:02
adrian79
Nu este medic/terapeut
adrian79
eu unu daca as fi doctor as recomanda vizite la psiholog nu medicamente. nu ar trebui sa iei medicamente la o varsta asa frageda. eu cred ca esti coplesita de atatea ganduri... se intampla multe lucruri in jurul tau si e greu sa nu te afecteze. poate ai si atacuri de panica ceea ce ar explica senzatiile alea ca mori. dar partea buna e ca se pot trata fara medicamente, cu vizita la un psiholog bun. eu unul ti-as recomanda-o pe dna. mihaela danaila de la clinica oana nicolau... dupa cateva sedinte sigur o sa te simti mai bine... pe mine m-a ajutat in 2 luni sa-mi pun viata in ordine.
sanatte!
0
26-02-2013, ora 11:09
codrinaiulia
Nu este medic/terapeut
codrinaiulia
Pe mine m-a ajutat mult sa merg la psiholog, psihoterapeut.Am avut probleme in familie, anxietate mare cu atacuri de panica la care s-a mai adaugat si o depresie, cu o stare de nemultumire, lipsa de chef de viata, nu mai aveam chef sa fac nimic si imi era si foarte teama sa mai ies din casa.Eu am fost la d-na Iuliana Iordache, mi-a fost recomandata de medicul de familie, am mers cam 6 luni dar a meritat, acum pot sa spun ca sunt un om normal; daca te ajuta intra pe www.psiho-hipnoza.ro.Numai bine la toata lumea!
0
13-10-2013, ora 09:49
mada_1780
Nu este medic/terapeut
mada_1780
Despre aceasta stimata doamna psiholog, Mihaela Danaila, as vrea sa vorbesc si eu.Sunt casatorita de 8 ani si am un copil de 5 ani. Dupa o lunga perioada de neintelegeri si certuri in luna iulie a acestui an am ajuns in pragul divortului. Sotul meu, din dorinta de a-si imbunatati comportamentul si a-si salva casnicia a ajuns in cabinetul doamnei terapeut Mihaela Danaila, in cadrul clinicii Oana Nicolau. Dupa aproape doua luni de terapie cu aceasta doamna, rezultatele au fost urmatoarele:
- am descoperit ca sotul meu avea in masina un telefon cu o cartela al carei numar nu il cunosteam, telefon prin intermediul caruia doamna terapeut si sotul meu se conversau si faceau schimb de mesaje, ale caror continut nu aveau nicio legatura cu terapia (doamna terapeut cunoscand si numarul de telefon oficial al sotului meu)
- in momentul in care am descoperit acest telefon si am gasit numarul domniei sale ca expeditor si destinatar al mesajelor cu sotul meu, am sunat-o, insa aceasta doamna nu a avut amabilitatea de a raspunde, deoarece chiar in acel moment era langa sotul meu, la o intalnire, evident, ceasul indicand aproximativ ora 21, eu stiind ca sotul meu ne-a lasat pe mine si pe copilul meu in casa cu motivatia ca merge sa vada meciul cu prietenii.
Mai mult, sotul meu a recunoscut ca la o sedinta de terapie aceasta doamna i-a spus ca nu mai poate fi terapeutul lui, pentru ca si-a schimbat modul de a-l privi si are alte sentimente, lasandu-i si numarul de mobil privat al domniei sale.
0
13-10-2013, ora 10:28
mada_1780
Nu este medic/terapeut
mada_1780
vreau sa mai adaug ca dupa cele doua luni de terapie, (woops relatie) ale sotului meu cu aceasta doamna psiholog Mihaela Danaila, casnicia noastra este un calvar si sunt mai hotarata ca oricand sa obtin divortul.
0
22-10-2013, ora 22:07
andra_1111
Nu este medic/terapeut
andra_1111
Am fost si eu la Clinica Oana Nicolau la doamna psihoterapeut Mihaela Danaila si am fost foarte multumita de profesionalismul dansei si de rezultatele avute. Am recomandat-o cu caldura atat prietenilor cat si prietenelor mele. As vrea sa pun o intrebare doamnei Mada_1780 in legatura cu comentariul dansei. Daca Doamna psiholog mi-a dat numarul ei personal (nu mobilul de la clinica) si mi-a permis sa o sun in afara orelor de program, chiar si la ora 22 sa stam de vorba inseamna ca a facut ceva rau, ca a incalnat vre-un cod doctor- pacient sau ca ar avea vre-o altfel de relatie cu mine? Nu cred. Suntem cu totii adulti si decidem faptele noastre.Nu cred a toate cazurile de terapie sunt la fel si trebuie tratate ca atare.
0
27-10-2013, ora 12:22
mihai_iahim
Nu este medic/terapeut
mihai_iahim
Asta vara, din motive personale, am dorit sa merg la un psiholog pentru a ma linisti si a incerca sa imi rezolv cateva dintre probleme. La putin timp dupa ce incepusem sa merg am gasit aceasta pagina, iar comentariul lui adrian79 m-a facut sa am mai multa incredere in persoana la care ma duceam, si anume tot la Dna Mihaela Danaila.

Personal pot spune ca m-a ajutat foarte mult, mi-a "deschis" un pic (mai mult) ochii, ca sa vad si dincolo de anumite lucruri care nu imi dadeau pace. Nu am fost fortat sa fac anumite lucruri pentru schimbarea de care aveam nevoie, insa logica dansei m-a ajutat mult, prin prisma faptului ca pur si simplu erau anumite optiune care existau dar pe care ori alesesem sa le ignor, ori pur si simplu nu ma gandisem la ele.

Acum dupa ce a trecut ceva timp de cand am fost la clinica pot sa spun cu mana pe inima ca rezultatele au fost imbucuratoare pentru mine si as recomanda si altor persoane, daca situatia se impune, cateva vizite macar la aceeasi persoana.

Mihai
0
29-11-2014, ora 10:48
maryi200
Nu este medic/terapeut
maryi200
Am citit si eu experientele avute la diversi psihologi din Bucuresti si vreau sa va spun ca sunt bucuroasa ca eu am avut norocul sa o cunosc pe doamna psiholog Alina Blagoi care m-a ajutat foarte mult si cu ajutorul ei am reusit sa trec cu bine peste toate problemele. Va doresc si voua sa va gasiti psihologul potrivit care sa va ajute.
0
08-11-2021, ora 18:58
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Buna seara,

Terapia cognitivă conține o serie de tehnici prin care se urmărește modificarea pattern-urilor de gândire catastrofală și a credințelor în baza cărora îngrijorările sunt utile în menținerea stării de bine.

Tehnicile terapiei comportamentale includ exerciții de relaxare, stabilirea unui orar pentru îngrijorare, dar și planificarea și implicarea în activități cu funcții de recompensă, și o serie de expuneri controlate la gândurile și situațiile care erau evitate. Obiectivul acestor expuneri este de a ajuta persoana să învețe că rezultatele negative nu sunt corelate cu îngrijorările și că prin expunere anxietate se reduce în timp.

--------------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •