Recomandare regim alimentar pentru hipertiroidie.

12-02-2010
Mariana74
Nu este medic/terapeut
Mariana74
Am fost diagnosticata cu hipertiroidie si as dori sa aflu mai multe diete specifice bolii mele cu maxim 1400 cal in 5 mese /zi 3 mese principale 2 gustari.Va multumesc!
2 comentarii
0
14-02-2010, ora 11:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai numai hipertiroidie regim alimentar specific acestei boli nu este.Trebuie sa mananci rational, echilibrat, sanatos, corect si in special ceea ce tu gatesti in casa. Nu fuma si nu consuma alcool in exces.Dar daca mai ai si alte boli pe langa hipertiroidie, e posibil ca pentru aceste boli sa fii nevoita sa tii regim alimentar.
0
25-03-2010, ora 14:46
icosar
Nu este medic/terapeut
icosar
Am fost diagnosticat cu hipertiroidie (adenom toxic) in anul 2006, dupa ce am urmat tratament pe o perioada de 6 luni. Recomandarea specialistului a fost interventia chirurgicala insa mi-a fost teama. Am continuat tratamentul inca cca 2 luni cu thirozol 20 mg asa cum mi-a fost recomandat, insa datorita faptului ca m-am simtit mai bine am intrerupt tratamentul. De aproximativ 3-4 luni nu ma simt f.bine (tremur, discomfort, tonus scazut, ). In urma analizelor efectuate in luna martie TSH - 0, 0360, T4-2, 33, T3-4, 86. Am 36 ani si a-si dori sfatul unui specialist. Unde duce netratarea hipertiroidiei si ce alimente si bauturi sa nu consum ?
Multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK