Recomandari dentisti

05-08-2016
Sarah-Nicole
Nu este medic/terapeut
Sarah-Nicole
As vrea sa fac si eu o anti-reclama pentru dr Cristina Oana Albu care are cabinetul in Str Tomis, in bucuresti, zona dristor.

Am ezitat sa scriu despre ea si in general ma straduiesc sa fiu cat mai pozitiva dar mai simt vinovata ca nu scriu despre ea pentru ca va nenoroci si alti oameni, cu zambetul pe buze si nepedepsita de nimeni.

Anul trecut mi-a scos o masea de minte, mi-a lasat o infectie in gura si dupa o saptamana am facut un trismus urat pe care asa zisa doctorita specialist Cristina Albu mi-a prescris sa il rezolv cu..mestecatul unei gume!..

Dupa inca o saptamana nu mai puteam sa articulez cuvintele si nu puteam sa mananc nimic + dureri groaznice din cauza infectiei si gura la fel de blocata. Ma spalam cu o periuta de copii 1-3 ani.

Abia atunci i-a dat prin cap sa ma trimita la o ecografie si cand a vazut ce timpenie a facut, m-a chemat de urgenta. Fara scuze sau explicatii.

Dupa ce mi-a curatat din nou si nu mai aveam infectia, am revenit la normal. Dar am trait 3 saptamani de cosmar din cauza unei escroace de dentiste, care culmea..mi-a fost recomandata de un alt dentist. Dee..comisioanele astea!..

Deci sper ca acest mesaj sa il vada oricine vrea o parere despre ea si sa se fereasca cat poate sa nu ajunga pe mainile ei!
Si daca vrea amanunte de la mine sau poze de ecografii sau retele ei cu guma de mestecat, sa imi scrie si ii spun cu lux de amanunte.

Astfel de medici trebuie interzisi de pe piata!
1 comentarii
0
09-03-2018, ora 14:11
toma.alexandrew
Nu este medic/terapeut
toma.alexandrew
Am lucrat ceva timp cu CMI Dr. Cristina Albu din Bd Tomis, Bucuresti. HORROR

Am inceput o lucrare. A durat din Noiembrie pana in martie sa-mi faca 4 dinti. La ultimul mi-a pus un pivot, i-am spus ca e mare si ca nu opot manca si ca aveam riscul de a-mi sparge maseaua pe care calca, mai ales ca sufar de bruxism.
Una peste alta m-a tratat ca pe un boschetar, plina de EGO si de dreptate si de prostie. I;am spus ca nu e corect ceea ce face si mi-a dat ignore pe whatsup, numar tot.

NU RECOMAND. Se grabeste si e plina de ea pe nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul