recuperarea dupa operatie de sept | Forumul Medical ROmedic

recuperarea dupa operatie de sept

09-04-2017
viorel1980
Nu este medic/terapeut
viorel1980
Buna ziua, acum 3 zile am reusit sa fac operatia de sept.am un spray si picaturi dar eu tot am nasul infundat si aceeasi senzatie de raceala, respir pe gura.E normal? Cat dureaza pana nu mai am nasul infundat si senzatia de lichid in nas.multumesc
4 comentarii
0
09-04-2017, ora 17:31
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Este un timp prea scurt de la interventie. Aceste simptome postoperatorii vor disparea treptat, functie de fiecare pacient in parte. Pentru mai multe detalii, intrebati medicul operator.
0
09-04-2017, ora 20:11
viorel1980
Nu este medic/terapeut
viorel1980
Mulțumesc!
0
30-04-2017, ora 16:09
Janonelala la
Nu este medic/terapeut
Janonelala la
Buna ziua, mi-am făcut de 6 zile o Rinoplastie, totul a decurs perfect, nu am fost umflata doar câteva ore a doua zi si nici vânătăi nu am avut doar foarte puțin la un ochi, de ieri însă mi-am dat seama ca am niște cruste in nas de sânge uscat care îmi acoperă aproape jumate din nara stânga, ma deranjează ca nu prea pot respira și le simt ca sunt acolo și e foarte incomod... operația am făcut-o in Timișoara iar eu Locuiesc in Vienna... de 3 zile am ajuns aici iar ieri am sunat doctorul sa îl întreb ce sa fac și mi-a zis ca nu e problema și sa continui sa pun de 3 ori pe zi vitamina A 5 picuri in fiecare nara ca o sa se ducă singure jos.. așa am și făcut dar m-am gândit dacă e normal așa pentru ca am citit pe forumuri ca unele fete se curățau cu bețișoare de urechi in nas ca așa le-a zis doctorul sa nu li se facă cruste de sânge si mam panicat puțin pentru ca eu in nara stânga am una destul de mare și o simt pe toată nara... puteți va rog sa îmi ziceți ce sa fac, dacă are ceva și trebuie sa ma întorc înapoi la Timișoara sau sa aștept pana pică ? In cât timp se duc dacă tot e ok? Problema e ca ma deranjează ca le simt acolo si îmi simt nările ca se dilata ca sa încapa aer printre crusta aia.. va rog sa ma ajutați, o duminica plăcută
0
01-05-2017, ora 11:47
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Urmati sfatul medicului operator.
Nu sunt medic ORList, dar cred ca puteti incerca cu un betisor inmuiat in vitam A sa o desprindeti. Daca sangereaza vizibil, mesati cu vata pentru hemostaza .
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: