Recuperarea dupa tromboflebita..

26-08-2009
herdut
Nu este medic/terapeut
herdut
In urma cu 2 ani am fost diagnosticat cu Troboembolism pulmonar recurent, infarct pulmonar bazal bilateral suprainfectat bacterial ; Tromboza venoasa masiva ileo-femurala-poplitee stanga partramiatra.
Totul a pornit de la o lovitura puternica la gamba stanga pe fondul deshidratarii, ( avand si cazuri e troboflebita in familie ). Fiind intr-o misiune nu am dat mare importanta durerii ce se instalase la piciorul stang punand totul pe seama traumatismului suferit. La o saptamana au aparut niste dureri insuportabile la spate si piept neputand respira normal m-am prezentat de urgenta la spitalul Municipal Constanta, acolo mi s-au facut niste raze la plamani si m-au trimis la Spitalul de Boli Contagioase tot din Constanta fiind suspect de pneumomie, dupa ce m-a vazut si medicul de garda de acolo acesta ma trimis acasa spunand ca am doar "niste junghiuri de la curent ". Durerile insuportabile au mai durat inca 4 zile timp in care ma luptam pt. fiecare gura de aer am ajuns intr-un final la camera de primire urgente a spitalului din Harsova (orasul meu natal) Cei de aici dupa ce mi-au efectuat raze la plamani m-au trimis la Spitalul Tbc din Palazu Mare acum fiind suspect de Tbc. Aici am stat internat timp de 1 sap. mi s-au facut analize toate fiind negative, dar primind si tratament cu antibiotice. In tot acest timp durerile insuportabile au continuat. Doamna doctor care s-a ocupat de mine intr-un final a hotarat sa ma trimita la Bucuresti pt. ca dupa cum a spus si ea "acest caz o depasea eu neavand Tbc " Pt a ajunge la Bucuresti, eu fiind militar, trebuia sa fiu vazut m-ai intai de medicii de la Spitalul Militar Constanta pt. a se constata daca pot fii transportat cu ambulanta pana la Bucuresti. Acum pot spune ca am avut GHINIONUL sa-l intalnesc pe doctorul care mi-a pus viata in pericol, mai mult decat era, luand hotararea de sa ma opreasca la Constanta ca " ma v-a face el bine ". Acum a inceput calvarul, timp de 2 saptamani eu nu am avut un diagnostic clar, timp in care mi s-au facut 15 RAZE LA PLAMANI si cred ca tot atatea eco dopler toate acestea degeaba pt. ca eu nu primeam tratamentul necesar cu antigoagulante si restul tratamentului necesar. Ca sa scurtez am mai trecut aproape 1 luna pana am ajuns la Centrul Clinic de urgenta de boli cardiovasculare al Armatei. Ajuns aici doctorii si-au facut cruce la propriu spunand ca este un miracol ca am supravietuit. Aici am stat 2sap. pe terapie intensiva fiind imobilizat la pat fiind conectat non-stop la injectomatul cu heparina si alte tratamente de ultima generatie.
Acum dupa 2 ani pot spune ca sunt aproape vindecat ducand o viata normala cu un efort fizic destul de ridicat.
Ce ma intereseaza pe mine este DACA MAI POT CONTINUA SA FAC PARASUTISM SAU SCUFUNDARI.
VA MULTUMESC
4 comentarii
0
26-08-2009, ora 16:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Imi pare rau de calvarul tau. Asftel de calvare sunt des intalnite din pacate. Si eu am trecut prin cateva
Dar de fapt TOATE intalnirile mele cu medicina clasica au rezultat numai in esecuri si dupa ce am inceput sa intreb si pe altii am constatat ca la fel este la toti. Numai ca cei mai multi nu realizeaza acest lucru decat cand trec printr-un calvar ca al tau. In rest se da vina pe doctori in loc sa se realizez ca intergul sistem medical actual are un "virus"
Problema nu sunt deci doctorii insa ci medicina si modul de abordare al "tratamentelor" cu substante mega-nocive, nocive in exclusivitate, cat si cu ignorarea cauzelor care au produs boala.
Daca nu iti dai seama de acest lucru important va mai trebui poate sa treci printr-un nou calvar !

Data viitoare du-te paralel si la un medic homeopat sau chiama chiar un medic homeopat la spital, ai sanse sa te scapi de calvare si sa auzi si o opinie total diferita.

Nu pot sa iti zic daca mai poti face parasutism sau scufundari, dar corpul iti va semnaliza asta cu siguranta.

Ti-as recomanda TOTUSI sa te duci la un homeopat, macar pt. a scoate eventuale daune aduse de medicamentatia indelungata care nu ramane fara urme si de a verifica daca nu au ramasa sechele de orice natura pe undeva. Chiar si in suflet.
In Constanta iti pot recomanda pe Dr. Dr. Sorina Soescu.
Catva medici homeopati buni in alte orase gasesti pe pagina Dr. Jurj (drjurj.ro - fara www in fata).
Sanatat !




Interesant in cazul tau este faptul ca BOALA la plamani a fost indusa de o lovitura in GAMBA !!!
Acest lucru este IMPOSIBIL dupa medicina clasica, dar totusi foarte real !

Am mai intalnit de curand un caz in homeopatie in care apasarea puternica a unui punct la gat - care este punctul de rexflex al remediului homeopat Belladonna - a creeat niste simptome tipice pt. Belladona - o umflatura mare la fata si cazul a fost si vindecat cu belladona.

Meridianele energetice cunoscute in acupunctura trec prin tot corpul si chiar si prin gambe - prin mijlocul lor - si probabil lovitura puternica a creeat un dezechilibru in campul energetic provocand aceste simptome ulterioare.

Poti sa imi spui in cel loc exact ai fost lovit in gamba si in ca parte a pieptului au aparut ulterior simptomele ?
0
26-08-2009, ora 17:40
herdut
Nu este medic/terapeut
herdut
nu pot spune locul exact, tin minte ca aveam gamba umflata si durerea era prezenta parca pe toata suprafata. in piept durerea se plimba gand in fata cand in spate si nu era localizata intr-un loc anume...

Multumesc pt. raspuns.
0
09-09-2009, ora 20:11
Nelinistita
Nu este medic/terapeut
Nelinistita
pt. scarface: Tromboflebita inseamna formarea de cheaguri de sange in vene. daca un cheag in loc sa se resoarba ajunge in circulatia venelor si arterelor principale, poate da acea embolie pulmonara, indiferent unde s-a format cheagul respectiv la inceput. Nu aveai de ce sa te miri de acest aspect al bolii. Pe net sunt o gramada de informatii despre tromboflebita. Nu neg componenta energetica a bolii, dar e bine ca oricine sa stie cat mai multe despre o boala cand da un raspuns cuiva. Eu asa cred.
0
02-11-2009, ora 20:45
aledanutza
Nu este medic/terapeut
aledanutza
Sotul meu este in spital si este suspect de tep.I-au facut o gramada de analize si inca nu stiu ce are. Nu ii da tratament pana nu vin rezultatele la analize. Ii face doar de 2 ori pe zi anticoagulante ..astept si alte opinii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tromboflebita piciorului
  •