referitor prostatita cronica si adenom de prostata | Forumul Medical ROmedic

referitor prostatita cronica si adenom de prostata

14-03-2013
franti
Nu este medic/terapeut
franti
De 4 luni ma chinuiesc cu niste probleme deosebite de sanatate.Totul a pornit de la o infectie urinara in noiembrie 2012.La sfatul medicului am luat mai multe antibiotice astfel:(in ordinea in care le-am luat) ampicilina cu gentamicina;
cifran, cuminol;tavanic;nolicin;zinat;augmentin;zanocin;sumetrolin.Simptomele se ameliorau in perioada administrarii si reapareau dupa oprire.Simptome actuale:jena care se 'plimba'intre cap penis si anus.In prezent parca am ceva in fund.Simptomele sunt mai slabe dimineata si se acutizeaza pe parcursul zilei, probabil la stres(sunt manager).Dupa ultima invwstigatie(13.03.2013), medicul a scris:'adenom mic de prostata.Prostatita cronica.ECO:VV:contur regulat.Prostata 3, 3/5, 4 cm.Am 56de ani.Peste 3 saptamani mi-a recomandat sa fac o spermocultura.Analizele anterioare Urocultura cu ATB au iesit negative.Momentan urmez un tratament cu prostate perform si serra plus pe care le-am gasit pe net.Noaptea urinez o data sau deloc.Dar jena asta din anus si toata zona ma deranjeaza.Astept cu incredere sfatul dvs.Medicii care m-au tratat au fost plini de solicitudine, dar ca orice pacient pentru mine va fi BUN medicul care ma va face bine.Astept sfaturi si indrumari(PS beau si doua cani de ceai de pufulita /zi si unceai combinat din urzica vie, urzica moarta si muguri de pin;fac zilnic bai de sezut cu ceai combinat de coada calului, musetelsicoada soricelului)astept raspuns.Va multumesc pentru rabdare.
3 comentarii
0
15-03-2013, ora 10:00
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Va recomand un tratament cu antibiotice si antiinflamatoare naturale: Biosept forte, cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, urmat de capsule Biosept, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, inca 2 saptamani. Asociati supozitoare cu propolis, cate unul seara, timp de 10 zile.
0
18-03-2013, ora 10:05
franti
Nu este medic/terapeut
franti
Supozitoare cu propolis am folosit 3 cutii.(30 buc.)Intreb daca aceste supozitoare nu au efecte secundare negative.Va multumesc pentru raspuns.Voi incerca si cu BIOSEPT.Cu stima.
0
22-05-2013, ora 09:18
michelle j.
Nu este medic/terapeut
michelle j.
Buna ziua! Sotul meu are 47 ani si in urma cu doi ani a fost diagnosticat cu adenom de prostata. I s-a prescris OMNIC si AVODART o pastila pe zi. I s-a recomandat atunci sa faca analizele si RONGEN. La analize, valoarea PSAa iesit, in urma cu doi ani, de 1, 34. In urma cu doua saptamani a facut din nou RONGEN si analizele si valoarea PSA a iesit tot...1.34. Medicul de familie m-a speriat si mi-a zis ca este suspect de neoplasm prostatic. Sunt disperata! I s-a recomandat BIOPSY, si asteptam programarea! Exista pericolul de neoplasm la o valoare de 1.34 PSA? pentru mine aceasta situatie reprezinta o trauma. Tatal meu a decedat in urma cu 17 ani de cancer de prostata. Va rog, dati-mi un raspuns! Cu deosebit respect, Michelle J.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prostata mărită de volum - recomandări È™i tratament
  • Simptome frecvente în cancerul de prostată - când mergem la medic?
  • Beneficiile practicării yoga pentru sănătatea prostatei
  •