Reflux Gastroesofagian...oare??

28-08-2018
Claud9995
Nu este medic/terapeut
Claud9995
Buna ziua! Va cer ajutorul cu o problemă pe care am mai văzut-o postata dar nu a primit niciun răspuns.

De cateva luni simt ceva in gat, nu pot sa imi dau seama ce. Dimineata cand ma trezesc nu am nimic, după ce mănânc instant simt aceasi chestia. Apa pe moment imi face bine dar senzatia respectiva nu dispare.

Mi-a fost pus diagnosticul de reflux gastroesofagian de către doi doctori specialiști însă eu nu cred ca asta a solutia, am luat Venter si meteospasmyl dar nu m-a ajutat la nimic.

Singura soluție pe moment a fost Rowachol care imi eliberează putin esofagul dar apoi senzatia revine.

Am luat Albendazol de 3 ori, cate 2 pastile la 7 zile.
M-am simțit mai bine, sau asa imi amintesc, pentru că ceea ca simt durează de foarte mult timp și nu imi amintesc exact care medicament a fost bun

Cât timp am luat am observat o mucoasa in fecale, am dedus ca cea stomacala, fiindcă am luat mai mult.

Subliniez că paradoxal senzatia trece instant la alcool, imediat după ce consum ma simt mult mai bine si cu esofagul liber. Nu glumesc!!

Uneori vad resturi alimentare in salvă, iar uneori am senzatia ca gura imi miroase foarte urat desi ma spăl regulat pe dinti, ba chiar obsesiv de cand am problemă asta.

Va rog sa ma ajutati, sunt speriat pentru că nu mai stiu ce doctori sa vizitez!!!

Mi se pare ciudat ca gâtul mi se eliberează la alcool, poate un informația asta va este de ajutor.

Va multumesc mult!

Apropo. Fumatul inrautateste foarte mult, sunt momente im care nu pot fuma deloc, deși aprins țigara de pofta apoi o sting.

Sunt sigura ca nu ne sănătos, dar înaintea nu avea efectele astea. Simt fumul de țigară uneori foarte urat mirositor.

Am zile întregi în care am diaree indiferent ce mănânc!!!
1 comentarii
0
01-03-2019, ora 16:19
Emma1980
Nu este medic/terapeut
Emma1980
Buna,
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, doar ca n-am probleme cu fumul de tigara. In legatura cu alcoolul, am observat si eu acest lucru, dar nu prea cred c-ar fi o solutie...
Eu momentan am inceput sa mananc mai sanatos, mai multe mese regulate, am renuntat la chipsuri, snacksuri, mezeluri, sucuri, lactate, tot ce-i acru, conserve, paine alba. Am ramas la legume fierte sau coapte, carne slaba, compoturi, noroc ca-mi plac. Cam de 6 luni fac asta, beau multe ceaiuri, fac inhalatii, mai iau ceva suplimente pentru stomac si pastile pt gat, ma asteptam sa ma simt mai bine pana acum, dar nu ma simt nici mai bine, nici mai rau. Excludand momentele de depresie, cand ma gandesc ce bine era fara acel ceva in gat, defapt nu ma simt rau, nu ma doare nimic, doar e trist si frustrant. Cred ca va trebui sa ma obisnuiesc si gata. Sunt pline forumurile de persoane cu problema asta, care nu au gasit raspuns la numerosi medici. Mie mi-au zis ca am reflux, apoi ca n-am nimic, fara nici o recomandare. Am incercat si vitamina A uleioasa si sprayuri pt igiena nazala, gandindu-ma ca poate aerul e prea uscat la lucru, dar dupa cateva zile cand imi suflam nasul era sange, asa ca am renuntat.
Eu ma intreb, daca ar fi reflux nu ar trebui dimineata sa fie cel mai rau? Dimineata n-am nimic, seara e cel mai rau.
Va rog sa-mi scrieti cum a evoluat la d-voastra, ce alte simptome aveti, ati gasit ceva remediu? Poate ne-ajutam reciproc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •