Relație de aproape 1 an, iar parintii nu imi dau voie...

02-08-2018
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Buna ziua! Am aproape 1 an de relatie cu iubitul meu, iar parintii mei au aflat cand aveam vreo 8 luni de relatie cu iubitul ( nu stiu cum, dar nu de la mine ) , iar ei nu sunt de acord, nici bunica (stam si cu bunica in casa, iar ea e severa si nu am ce sa fac), imi spun ca sunt mica, sa invat acum, pentru că am timp de iubit, dar noi ne iubim foarte mult si avem aproape 1 an împreuna. Dupa ce au aflat parintii mei, cand ies pe afara (nu neapărat cu iubitul, si cand ies cu prietenii pe care ii stiu de multi ani) ma suna mama si ma întrebă unde sunt si cu cine, ca nu cumva sa o mint, si umblu aiurea, sau cu iubitul. Eu le-am zis ca nu am si nici nu am avut iubit, si ca nu imi pasa ce au auzot ele de la vecini, dar ele tot nu ma cred. Am incercat sa le mint, de toate...si de cate ori ies afara cu vreo prietena si eu dupa ma vad cu iubitul, prietena mea trebuie neapărat sa mearga in casa...ca sa o vada parintii pe ea singura si dupa sa o întrebe unde sunt eu...si prietena mea nu poate face asta mereu. 'Ma mai controlează ' in telefon.ma deranjeaza. Si tin sa zic ca mi-am inceput viața sexuală, dar ei nu au de unde sa stie asta. Sunt minora inca. Ajutor, va rog mult. Mulțumesc...!
7 comentarii
1
02-08-2018, ora 13:08
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
"Parintii astia.. cum ti-i cresti asa ii ai" !



:)
0
02-08-2018, ora 14:03
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Mda...serios acum, ce sa fac? :((
1
02-08-2018, ora 15:15
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Acum vorbind serios egzista cateva variante :
1. - te desparti de el cum asteapta parintii ;
2. - nunta tiganeasca - adica fugi de acasa si te muti la el iar ginerica fie ii da o tuica lui taica-tu fie o injuratura sau un pumn in gura dupa care esti considerata " de drept " nevasta ; :)
3. - ramane totul ca si pana acuma, va intalniti cand puteti si negati totul.

In afara de astea mai sunt 2 variante teoretice :
1. - parintii tai il reclama pe iubitul tau pt viol, cu 2 subvariante :
a) - el.e minor si nu raspunde penal ;
b) - el e major si raspunde penal insa tu declari ca ti-ai dat consimtamantul, deci nu se va inatmpla nimic in final ;
2. - va adunati mai multi adolescenti si ii cereti lui #MUIEDRAGNEA sau # MUIEPSD (cuvantul nu mai e obscen de cateva zile, face parte din vocabularul curent) sa schimbe legea astfel incat de la 15 sau 16 ani sa aveti dreptul sa dispuneti de corpul vostru, cum este si in alte tari.

Multumita de raspuns ?! Altceva chiar nu mai stiu ce sa mai zic ! :)
0
03-08-2018, ora 12:57
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Mersi..
0
03-08-2018, ora 14:43
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Daca vrei s-o convingi pe maica-ta sa-ti accepte relatia, iti iei inima in dinti si o intrebi la ce varsta si-a pierdut ea virginitatea sau sa se intalneasca cu baieti !
0
03-08-2018, ora 15:12
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Legat de pierderea virginității, nu știe ca numai sunt virgina, si legat de la ce vârstă a umbat cu baieti, mi-a zis ca pe la =+18 ani...
0
03-08-2018, ora 19:45
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Iti garantez ca stie despre noul tau statut tocmai de aceea te supravegheaza atat de strict, ca sa nu recidivezi prea des ! :)
Schimbarile sunt vizibile in silueta, la nivelul pielii fetei si in atitudine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul