relativ la ciupercutele de pe penis

23-06-2010
Petre_68
Nu este medic/terapeut
Petre_68
Draga domnule "mister Nick" sunt extrem de bucuros ca am reusit sa primesc un raspuns incurajator, odata cu acest raspuns am mai prins (daca pot sa spun asa) puteri sa continui...nici nu stiu cum as putea si cit de mult as vrea sa va multumesc, dar am o mica problema.., si anume : actualmente ma aflu in strainatate si anume in Spania, am deja aici ceva vreme, prin urmare as vrea sa va rog din toata inima avind din nou aceeasi speranta ca voi fi ajutat,.ce medicament strain as putea sa caut pentru afectiunea mea, pentru problema mea, pentru ca de venit pina in Romania de moment imi este imposibil, deoarece am o slujba ce nu-mi permite sa lipsesc mult si are legatura cu securitatea vip-urilor.Va rog sa ma intelegeti si sa ma ajutati cumva, pentru ca chestia asta ma invins, ma pus in genunchi ! Sunteti unica mea speranta !
1 comentarii
0
23-06-2010, ora 16:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Petre,

În Spania, din fericire pentru dvs., se comercializează un preparat cu utilizare topică - Herpigen spray - extraordinar de eficace contra problemei dvs. (produsul este pus pe piaţă de către firma Catalysis, care are sediul în capitala Spaniei - Madrid).
Herpigen, spray, conţine acid glycirrizinic 0, 1%, un compus natural care are o activitate antivirală extrem de puternică, şi nu numai (acţionează asupra multor virusuri, printre care şi HPV (human pappiloma virus)). Produsul este destinat şi îngrijirii feminine! (am menţionat acest aspect important pentru a nu vă deruta prospectul preparatului)

Mod de utilizare: Menţineţi flaconul în poziţie verticală şi pulverizaţi aria afectată de la circa 15 - 20 cm, dar numai după ce v-aţi spălat în prealabil. Pentru afecţiunea dvs. sunt necesare 4 - 5 aplicaţii (pulverizări) zilnice timp de 5 maxim 10 zile. Nu spălaţi zona circa 6 ore după aplicarea produsului, pentru a-l lăsa să acţioneze asupra acelor formaţiuni descrise de către dvs. în topicul celălalt.
ATENŢIE! Dacă apar erupţii, iritaţii sau discomfort opriţi aplicarea preparatului! În cazul persistenţei unui miros neconfortabil şi după circa o săptămână de aplicare, adresaţi-vă medicului dermatovenerolog.
Efecte secundare nu s-au raportat, dar există riscul minim să apără unele efecte negative produse de hipersensibilizarea zonei tratate (sunt extrem de rare).
CONSULTAŢI MEDICUL pentru a primi aviz medical!
NU aveţi voie să aveţi contacte sexuale timp de minim o lună de la începutul tratamentului!

.
Catalysis, S.L.
Macarena, 14
28016 Madrid, ESPAÑA
tel.: +34 913 456 902
fax: +34 913 459 725
.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze (de fapt, trebuie să ştiţi că numai Dumnezeu este singura dvs. speranţă, nu eu, aşa cum aţi scris la sfârşitul posting-ului dvs.).

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.