remedii homeopate pentru atacuri de panica

28-03-2010
boul
Nu este medic/terapeut
boul
Buna ziua,

Am aflat ca exista remedii homeopate si pentru problemele de genul asta, dar banuiesc ca exista anumite combinatii de plante (poate chiar anumite scheme de tratament), am tot citit despre paducel si valeriana etc...stie cineva mai multe in legatura cu subiectul asta?
2 comentarii
0
28-03-2010, ora 20:43
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Va referiti la fitoterapie, care opereaza cu plante si cu medicamente din plante. Homeopatia opereaza cu remedii homeopate.

Da, paducelul si valeriana sunt eficiente in atacurile de panica daca acestea antreneaza fenomene cardiace. Intra in formula preparatului "Extraveral" si a altor medicamente.
0
28-03-2010, ora 23:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Valeriana in doze materiale, asa cum este date in tincturi, nu poate vindeca nici un atat de panica ci are doar un efect sedativ, adoarme si rapeste energia corpului. Asta nu este vindecare ci adormirea nervilor.
Aceeasi metoda de practica in alopatie: adormirea pacientului ca sa nu mai simta nimic.
Cu remedii naturiste nu prea ai sansa mare la o astfel de afectiune, mai ales ca nu trebuie uitata nici cauza adevarata a bolii sau simptomele personale pe care orice tratament vindecator trebuie sa le considere.
"Combinatiile de plante" nu au de a face cu homeopatia iar luand ceva numai ca este luat si de altii sau ca este din plante nu ofera nici o garantie de vindecare. Trebuie sa mergi la un medic homeopat care practica homeopatia clasica pe care nu ai cum sa o intelegi asa de usor si sa lasi ideile acestea ca te-ai putea ajuta singur luand ceva de genul asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •