Remedii naturiste pt. boli de piele

21-08-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pentru cei care nu gasesc nici o alta solutie sau alinare la anumite boli de piele pot fi incercate remediile
descrise aici de calugarita Hildegard von Bingen si care functioneaza cu siguranta daca se potrivesc simptomelor:
22 comentarii
0
21-08-2009, ora 11:19
corinam
Nu este medic/terapeut
corinam
Ma chinui de mult cu remediu naturist pentru un herpes localizat pe mana stanga, dar nu se vindeca.
Dispare pentru 2-3 saptamani si spoi reapare. Este un herpes atipic ( bubite mici cu prurit, dar fara lichid), dar este herpes, am facut analize specifice.
0
21-08-2009, ora 12:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu prea ai sanse cu remedii naturiste la herpes caci cauza este in sange.
Sangele tau este prea toxic din cauza alimentatie gresite, stresului, etc.
Aici ajuta numai o dieta stricta si indelungta, detoxifiere cu ceauiri si remedii homeopate.
Citeste pe leacuri.net despre alimentie cu adevarat sanatoasa care ajuta la orice boala caci ajuta la curatarea sangelui.

Contra la herpes in mod direct - indiferent unde apare -se pot folosi remediile homeopate consitutionale sau anti-herpes primite de la un medic homeopat care face homeopatia unitara (clasica).
0
22-08-2009, ora 16:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Herpigen spray cu acid glicirhizinic din lemn dulce, unul dintre cele mai bune antivirale naturale, sau tinctura din marul lupului, administrate conform prospectului aferent lor!
Urmeaza si sfaturile domnului Scarface, te pot ajuta...numai bine si multa sanatate;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
24-08-2009, ora 08:54
corinam
Nu este medic/terapeut
corinam
Am scris gresit remediu naturist, este un remediu homeopat in dilutie fff mare - am ajuns chiar la 10M si.degeaba.
0
24-10-2009, ora 03:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Corinam.
A trecut deja o luna, nu ti-am vazut postingul...

Degeaba ai ajuns la 10M daca nu este remediul potrivit...probabil ai primit Natrium muriaticum...ceva tipic la Herpes si ceva care in Romania se gaseste in dilutia 10M.
La herpes conteaza calitatea sangelui. Daca nu ti-l cureti pana la un anumit nivel tot apare...chiar daca remediul ar fi potrivit, el nu este in stare sa-ti curete sangele mai ales daca ti-l muradersti zilnic cu alimente neadecvate.
0
11-01-2010, ora 13:00
Pirtea Maria
Nu este medic/terapeut
Pirtea Maria
Un remediu străvechi:
Am văzut că sunt multe persoane care suferă de diferite forme mai uşoare sau mai grave de candida.
O formă bucală foarte gravă, care nu a dat nici un rezultat prin tratament medicamentos, s-a vindecat în 7 zile definitiv în urma unui tratament cu biter suedez, remediu străvechi, readus în actualitate de doamna Maria Treben.
Persoana respectivă a luat un pahar cu apă în care a diluat biter suedez după suportabilitate, după care cu acesta a făcut gargară, înghiţind apa - de 5-6 ori pe zi, ultima fiind seara înainte de culcare. De asemenea cu acest lichid îşi dezinfecta şi proteza dentară în fiecare seară. În ziua următoare a crescut concentraţia biterului în apă tot cu câteva picături şi tot aşa în fiecare zi, pănâ când în final s-a vindecat de tot. Nu i-a venit nici ei să creadă, că putea din nou mânca şi nu o mai ustura îngrozitor limba.
Boala candida, are o cauză spirituală în păcate pe care omul le face cu gura., începând de la înjurat, asupri cu vorba pe alţii, a blestema, a dori cuiva rău, a vorbi trivial, a batjocori, şi până la alte fapte şi mai grave cum este sexul oral de exemplu, pe care Dumnezeu îl pedepseşte foarte aspru întotdeauna, inclusiv cu cancerul de limbă.
Orice boală este un efect al unei cauze spirituale. Orice vindecare presupune a nu mi exista cauza care determină boala, deci a nu mai comite acest gen de fapte şi aţi exprima părerea de rău pentru acelea care le-ai făptuit deja, prin spovedanie. În acel moment omului i se dă ajutor pentru vindecare rapidă şi el este călăuzit de Sus spre medicul, medicamentul, cabinetul medical necesar sau spre remediul natural potrivit lui. În acest caz boala se vindecă foarte repede şi definitiv, deoarece omul respectiv şi-a învăţat lecţia de viaţă. Poate că exemplul aceste doamne va folosi cuiva, la fel şi remediul Micul biter suedez - formula Maria Treben.
Dumnezeu să-i ajute pe toţi bolnavii să se vindece şi pe toţi bolnavii să creadă în existenţa lui Dumnezeu, înţelegându-şi şi regretându-şi greşelile.
Cu respect Pirtea Maria.
0
11-01-2010, ora 18:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Pirtea,

Aveţi dreptate! Marea majoritate a oamenilor nu ţin cont de aspectul spiritual, şi rău fac, pentru că este cel mai important. DUMNEZEU este Cel mai important, dar...liberul arbitru îşi spune cuvântul şi conduce către ce-şi doreşte fiecare.

Toate cele bune şi mulţumesc mult pentru postingul de mai sus.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
11-01-2010, ora 23:23
Pirtea Maria
Nu este medic/terapeut
Pirtea Maria
Domnule Mister Nik,
mă bucur că priviţi lucrurile din punct de vedere spiritual şi că suntem ca să spun aşa pe aceeaşi lungime de undă.
Uitându-mă în mai multe locuri prin acest sait, m-am cutremurat de ce probleme grave au oamenii şi cât de puţin înţeleg ei ce li se întâmplă şi de ce li se întâmplă. Este foarte grav ceea ce se întâmplă în prezent în lume şi în România, deoarece se observă o tehnicizare excesivă a medicinii tradiţionale, o îndepărtare îngrijorătoare de adevăr, de înţelegerea corectă a modului cum este făcut omul şi cum îi funcţionează lui toate celea.
De exemplu medicina actuală nu ţine cont de suflet şi nu ţine cont de corpurile energetice ale omului. Ea ţine cont numai de ţesuturi palpabile, ceea ce este foarte greşit. Înainte spitalele - bolniţele erau numai pe lângă Biserici şi cel bolnav îşi lua şi lecţiile de viaţă de la duhovnic, participau la liturghie şi astfel li se îndrepta mai întâi partea spirituală, care comanda urgent redresarea părţii energetice şi care aducea rapid vindecarea corpului fizic. Astăzi oamenii se cred un fel de maşinării, la care le aduci şi le introduci pise de schimb noi, după care ei pot să trăiască cu aceleaşi păcate ca înainte. Sau iau câteva pastile după care boala le trece automat, fără ca ei să-şi mai cureţe spiritul şi corpurile energetice, adică sufletul cum zice Biserica. Astfel de concepţii nu vindecă, ci ele amână o boală, care ulterior poate apărea mult mai gravă.
Noi oamenii avem mare nevoie de medicină, deoarece nu suntem perfecţi şi mai păcătuim, ceea ce ne atrage boala şi pentru aceasta sunt necesare metodele medicale noi, dar există riscul să se piardă o mare înţelepciune care o dată cândva Hipocrate o ştia şi a lăst-o moştenire ucenicilor săi medicii.
Aşa cum spuneţi, nimic în lumea aceasta nu se poate fără Bunul Dumnezeu!
Cine va schimba aceste concepţii şi cum va reveni medicina din nou spre ceea ce ar trebui să fie?
Ar fi interesant de adăugat la acest sait o rubrică despre cauzele spirituale ale bolilor şi atunci dacă s-ar ţine cont de toate aceste aspecte, ar apărea o medicină integrată, unde omului i s-ar arăta toate alternativele. Cu respect Pirtea M.
0
14-01-2010, ora 14:43
Daniela Arad
Nu este medic/terapeut
Daniela Arad
Buna ziua

As dori sa incerc un tratament dat de Hildegard von Bingen si as dori sa stiu daca Dvs ati incercat vreunul sau daca cunoasteti vreun caz concret.

Multumesc frumos
0
15-01-2010, ora 03:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Pirtea,

Din păcate îngrozirea este un sentiment ocurento-cotidian pentru mine (survine zilnic), ca de altfel şi pentru dvs. Şi eu mă îngrozesc când citesc...observ cum unii oameni îşi dau seama de anumite aspecte, dar refuză să le ia în considerare şi apelează la o formă de autosuficienţă, adică îşi spun că nu au nevoie să aprofundeze, pentru că se pot cufunda şi mai mult în miezul problemei; evită să se gândească la latura spirituală, pentru că au senzaţia, că nu le aduce niciun beneficiu conştientizarea unei erori care afectează sufletul, şi deci, şi corpul subtil aferent acestuia.
Medicina actuală, cea alopată, NU ţine cont de corpurile subtile (cauzal, atmic, astral, eteric etc.), pentru că nu o interesează să vindece, o interesează să aibă materie primă, adică BOLNAVI (fără bolnavi industria farmaceutică ar fi în colaps). Medicina alternativă şi complementară este cea care tratează bolnavul la nivel global, adică holistic şi tot ea îndrumă persoana bolnavă către comuniunea cu Bunul Dumnezeu, către mersul la biserică, către spovedanie şi curăţarea sufletului de păcat şi boli morale (patimi).

"Cine va schimba aceste concepţii şi cum va reveni medicina din nou spre ceea ce ar trebui să fie?" - Astfel de concepţii eronate se schimbă în ziua de astăzi, dar pe plan particular. Cine este receptiv poate să-şi reprogrameze gândirea, poate să inoculeze ceva nou şi benefic pentru fiinţa lui totală şi poate să beneficieze de o medicină care să-l abordeze holistic, dar numai cu ajutorul voinţei şi a credinţei. La nivel mondial nu se doreşte o astfel de redresare, pentru că există nişte interese financiare şi când sunt implicaţi banii, ştiţi ce se întâmplă!

"Ar fi interesant de adăugat la acest sait o rubrică despre cauzele spirituale ale bolilor şi atunci dacă s-ar ţine cont de toate aceste aspecte, ar apărea o medicină integrată, unde omului i s-ar arăta toate alternativele." - Propuneţi înfiinţarea acestei rubrici în cadrul categoriei - Sugestii pentru forum, subcategorie - Ce ar mai trebui, eu voi susţine această propunere.

Toate cele bune şi multe binecuvântări!
P.S. Stimată d-nă Daniela, nu am încercat un astfel de tratament şi nici nu cunosc vreun caz. Numai bine!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-01-2010, ora 12:35
Pirtea Maria
Nu este medic/terapeut
Pirtea Maria
Mulţumesc domnului Mister Nik pentru răspuns şi sugestii.
Aş dori să mai aduc în prim plan un alt mod de a trata rănile, care demult de tot se aplica, iar azi nimeni nu mai gândeşte la această posibilitate, punându-se în loc medicamente de sinteză scumpe şi nu întodeauna sigure. Pe vremurile biblice şi mult timp după aceea se folosea vinul şi uleiul la pansarea rănilor. Vinul se ştie că fiind uşor alcoolic este dezinfectant şi pe lângă aceasta are o compoziţie compatibilă cu sângele uman, iar uleiul sfinţit prin maslu are proprietăţi vindecătoare şi împiedică şi lipirea pansamentului de rană, astfel schimbarea bandajelor făcându-se foarte uşor. Astfel rana era dezinfectată cu vin şi apoi pansată spre vindecare cu uleiul sfinţit. Această metodă se foloseşte şi azi în zone izolate unde leacul se ştie din bătrâni.
Un alt leac străvechi, cunoscut încă de multă lume este mierea cu care se ungeau şi tratau rănile, deoarece se ştie în urma experienţelor de laborator că în miere nu se pot dezvolta germenii patogeni.
Medicina actuală nu recomandă mierea pacienţilor, deşi proprietăţile ei benefice sunt redutabile.
Cred că noi românii ar trebui să luăm exemplu de la înaintaşii noştri despre care consemnările istorice spun că erau mari meşteri în a vindeca cu plante de leac. Cu respect Pirtea Maria
0
16-01-2010, ora 22:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă, aveţi mare dreptate, dar nu se mai ţine cont de astfel de modalităţi terapeutice. Prea puţini mai vor sau ştiu să apeleze la vin şi la ulei, nici atât la untdelemn sfinţit în cadrul Sfîntului Maslu. Untdelemnul este folosit doar de oamenii foarte credincioşi, oamenii care-i cunosc proprietăţile, care cred în Dumnezeu.
Medicina actuală recomandă mierea, dar doar medicina alternativă şi complementară. Apiterapia are o valoare imensă, dar nu este folosită corespunzător, şi ştiţi de ce. Nu se doreşte, pentru că s-ar minimaliza vânzarea unor medicamente, s-ar submina o parte din industria farmaceutică şi s-ar pierde sume colosale de bani, deci...

Vă mulţumesc pentru postări, sunt foarte valoroase. Sunteţi o doamnă cu o minte deschisă şi luminată, felicitări sincere. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu respect,
Mr. Nick;)
0
03-06-2010, ora 15:56
Caludea_Anca
Nu este medic/terapeut
Caludea_Anca
Buna ziua,

De 11 ani ma chinui cu stafilococul auriu (de cand am inceput sa ma epilez). La inceput apareau furunculi foarte agresivi (pe picioare). Am facut tot felul de analize, tratamente si injectii. Mi-am facut chiar si autovaccinul care nu a avut nici un efect. Ultimul medic dermatolog mi-a zis ca este "partenerul" meu pe viata si ca orice as face nu am cum sa scap de el, doar ca nu va mai aparea atat de agresiv. Intr-adevar, nu mai apare atat de dureros. Problema mea este ca am o piele foarte sensibila si in urma acestui stafilococ am ramas cu urme si pete. Dupa fiecare epilare (incerc sa ma epilez numai cu ceara pentru ca am observat ca aceasta metoda este singura care-mi provoaca cele mai putine "urmari") imi mai apar furunculi dar mici si care trec destul de repede. Problema este legata de urmele lasate de fiecare data de acestea. Si, de parca nu-mi era de ajuns, am fost diagnosticata cu ovare polichistice care se stie ca dau si o pilozitate crescuta. Nu vreau sa mai iau medicamente, vreau doar sa incerc un tratament naturist. Nu-mi permit epilarea definiva si n-as vrea sa cred ca voi avea toata viata probleme cu pielea.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Cu respect,
Anca
0
29-06-2010, ora 02:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Caludea,

Vă rog să vă îndreptaţi atenţia către o abordare homeopatică. Consultaţi un medic cu competenţă în homeopatie, pentru a beneficia de un consult minuţios - un consult care presupune analizare holistică, adică fizico-mentalo-psihică; de constituţionalitate integrală - şi de tratament corespunzător statusului dvs. medical.
Există remedii foarte utile, printre care şi STAPHYLOCOCCINUM CH administrat în combinaţie cu alt remediu mai mult sau mai puţin sinergic din punct de vedere vibraţional, şi nu neapărat (medicul va decide ce anume veţi lua; tot dânsul va decide şi diluaţia, frecvenţa de administrare, durata de administrare şi alţi parametrii de acest gen).
Stafilococcus aureus nu va fi partenerul dvs. pe viaţă! :-)


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Veţi primi un tratament homeopat şi pentru tratarea ovarelor polichistice :-)
P.P.S. - Vă rog, dacă decideţi să consultaţi un medic homeopat, să spuneţi tot ce v-a afectat în trecut şi tot ce vă afectează în prezent (medicul are nevoie de o trecere în revistă a tuturor simptomelor / semnelor trecute şi prezente; anamneza - totalitatea datelor pe care medicul le obţine prin interogarea bolnavului cu privire la apariţia şi evoluţia bolii de care suferă, la antecedentele ei etc.; o descriere - este foarte importantă!).
0
29-06-2010, ora 12:11
Caludea_Anca
Nu este medic/terapeut
Caludea_Anca
Va multumesc frumos pentru raspuns si pentru sfaturi. Voi incerca un tratament homeopat!
0
30-06-2010, ora 21:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ok! Cu multă plăcere am încercat să vă ajut, Caludea :-)
Toate cele bune.
0
30-06-2010, ora 23:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere am încercat să vă ajut, d-nă Caludea (îmi cer iertare pentru greşeală).
Numai Bine!
0
10-08-2010, ora 18:58
clari
Nu este medic/terapeut
clari
Daca cineva are nevoie: diagnosticul dat de doctori EXEMA MICOTICA sau deshidrosica. Se manifesta
prin aparitia unor basicute(pline cu lichid) in talpa pe laba piciorului pe debetele de la miini. In momentul aparitiei aveam mincarimi care odata cu trecerea timpului erau tot mai groaznice asa numite eruptii.sparte ele supurau. la un doctor am fost tratat cu alcool iodat.la o internare tratat cu rivanol compresi. la alt doctor cu griseofulvin 2patile pe zi.la alta internare griseofulvin 5p./zi, cloramfenicol, streptomicozan.Degeaba, am intrebat doctorul daca exista medicamente straine. Mi-a recomandat canesten si micopolicid firma Bayer. Degeaba, 2ani de suferinta, un teanc de retete fara nici un rezultat.
Din art. unui pr.univ. am aflat ca exista 800 de speci si ca il detine majoritatea populatiei localizat in cavitatea interioara astomacului. Nu se cunosc motivele pentru care se manifesta.Se poate lua de la animale bolnave sau piei netabacite corespunzator. In cazul meu opereche de pantofi din piele de porc. Cind am zis ca nu voi scapa nici o data de aceasta boala cineva ma sfatuit sa incerc cu saminta de varza.Sa inghit olingurita de saminta de varza pe zi timp de 3 zile. Saminta am cumparato in pliculet de la aprozar.Numi venea sa cred ca asta mia fist leacu dupa 2 ani de suferinta
Lucru confirmat ca dupa vreo 7 ani uit si imi cumpar iar o pereche de pantofi din piele de porc. Nici nu se rup si-mi apare exema Fug repede la saminta si imitrece.

Cu cea mai mare placere daca ajuta cuiva
0
05-09-2010, ora 21:50
Neera
Nu este medic/terapeut
Neera
Draga Clari,
Multe multumiri pt reteta minune! Chiar si numai faptul ca m-am amuzat copios cand am citit-o m-a facut sa ma simt deja mult mai bine! Maine voi merge sa cumpar samanta de varza si cu siguranta voi lua cate o lingurita timp de 3 zile, desi la cata disperare am adunat in atatia ani, as incerca mai degraba cu un plic intreg!:))
Te voi tine la curent cu rezultatul, sper sa fie cel mult asteptat!
Multa sanatate si tot binele din lume!
Neera
0
06-09-2010, ora 20:43
clari
Nu este medic/terapeut
clari
Draga Nera,
M-as bucura foarte mult daca sar potrivi si la tine.Daca crezi ca sintomele se aseamana, ar trebui sa functioneze.Multa sanatate si fi optimista
Clari
0
15-03-2015, ora 15:27
dami100
Nu este medic/terapeut
dami100
Recomand aceste remedii naturiste: http://cronomed.ro/56-remedii-naturiste.html

Am un prieten care a comandat de aici gelul Melkfett Herbamedicus si este foarte multumit.

Multa sanatate!
0
04-03-2016, ora 14:11
Monick81
Nu este medic/terapeut
Monick81
Am neaparat nevoie de sfaturile d.nului Scarface...va rog sa ma ajutati sa.l gasesc!!!
Adresa mea este laviniadi2015 arond gmail punct com
Multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •