renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos

28-07-2011
cocolacra85
Nu este medic/terapeut
cocolacra85
Buna ziua,

Iau anticonceptionale de 6 ani, si de 2 luni am renuntat la ele cu gandul ca in viitorul apropiat voi ramane insarcinata.Dupa ce am renuntat la ele, am avut intarziere de menstruatie de 10-13 zile, iar cand menstruatia mi-a venit m-a durut foarte tare burta, ceea ce in timpul administrarii anticonceptionalelor nu aveam cine stie ce dureri. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, mai aveam cateodata scurgeri maronii si durere in partea dreapta jos. Durerea nu este intensa, de genul ca acum ma doare, imi da cate un impuls si apoi nu ma mai doare. Am fost la medicul ginecolog pt control si mi-a spus ca este normal sa ma mai doara in dreapta jos sau in stanga, pt ca ovarele acum si-au reluat activitatea, si ca ovarul drept e foarte putin mai mare, dar e normal. Si ca am o mica rana pe colul uterin care e in curs de vindecare.
Intrebarea mea este: E normal sa ma doara cateodata in dreapta jos, pt ca nu mai iau pastile de 2 luni? Ca pot sa merg, sa ma misc. Durerea nu este continua, doar ca ma mai doare si spatele, soldul.
Multumesc,

Lacramioara
6 comentarii
0
28-07-2011, ora 13:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Este foarte corect ce ti-a spus ginecologul, asa este. Daca durerea persista si pare ca vine din spate mai degraba, vezi sa nu se fi suprapus vreo "raceala" la rinichi sau sa fie vreo problema cu apendicele. Poti face ecografie pelvina, daca n-ai facut si se va vedea daca toate sunt in limite normale.
Sanatate!
0
28-07-2011, ora 13:55
cocolacra85
Nu este medic/terapeut
cocolacra85
Daca este apendicita ce spital imi recomandati? Multumesc
0
28-07-2011, ora 14:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca esti din Bucuresti, poti merge la Floreasca si afli daca este ceva in neregula.
0
28-07-2011, ora 14:18
cocolacra85
Nu este medic/terapeut
cocolacra85
Mersi mult, sper ca nu o sa ma mai doara deloc, ca asa aveam impresia ieri, ca nu ma mai durea deloc.Medlife crezi ca e bun? Nu am fost niciodata in spital si ma gandesc ca e clinica privata :)
0
28-07-2011, ora 14:41
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Am auzit ca si Medlife e bun, dar eu vorbesc numai despre ce stiu. Iti spuneam de Floreasca, iti pot face acolo investigatii rapide si de medici am auzit numai de bine. Dar stii cum e, poti nimeri un medic bun dar intr-o zi proasta si e suficient sa ramai cu impresia ca tot spitalul e de toata jena.
Numai Bine!
0
11-08-2011, ora 00:03
claudia18
Nu este medic/terapeut
claudia18
buna ziua,

am luat timp de aproximativ 3 ani Marvelon 21, la recomandarea medicului de la planificare familiala.La inceput nu am avut probleme, dar cu timpul am inceput sa am dureri in timpul actului sexual, scaderea, aproape diminuarea totala a apetitului sexual, prin urmare am hotarat sa fac o pauza sau poate chiar sa le las definitiv.Problema mea este ca in prima luna dupa ce le-am lasat menstruatia mi-a venit normal, desi a intaziat 2 zile, iar in a 2a luna mi-a intarziat aprox 2 saptamani iar cand a venit, era intr-o cantitate extrem de mica, cativa picuri. Este normal? iar oare anticonceptionalele M arvelon 21 nu erau potrivite organismului meu si de aici acele efecte negative?

Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: