reumatologie si neurochirurgie

02-07-2007
mazarianu constantin
Nu este medic/terapeut
mazarianu constantin
Buna ziua!Am fost diagnosticata cu mai multe afectiuni, printre care:lombosciatica stanga hiperalgica L5 prin stenoza de reces lateral stang M51.1 si sacroielita asimetrica seronegativa M46.1.Am facut si R.M.N. col.lombara la care a reiesit protruzii discale de mici dimensiuni mediane corespunzatoare nivelelor L3-L4, L4-L5, respectiv L5-S1, cea mai exprimata fiind la ultimul nivel mentionat, nivel la care diametrul ant-post al canalului spinal este redus la 10 mm.
In urma consultului neurologic s-a gasit HDL4-L5 stang cu sindrom lezional L5. As dori sa stiu care sunt sansele sa ma refac cu un tratament adecvat, si in felul acesta sa scap de o eventula operatie?
Ajuta tratamentul medicamentos?Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
03-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Viorel Butnaru - cabinetul Somavita de pe str.Gen.Berthelot, aproape de Sala Radio de concerte. Osteopatie. Cost 40 lei. Rezultate - in general exelente.
0
10-07-2007, ora 00:00
mazarianu constantin
Nu este medic/terapeut
mazarianu constantin
MULTUMESC TARE MULT PT.RASPUNS.INTR-ADEVAR AR FI O REZOLVARE, NUMAI CA NU LOCUIESC IN BUCURESTI, DAR POATE EXISTA ASA CEVA MAI APROAPE DE PIATRA-NEAMT, UNDE STAU.POATE PRIN BACAU, CINE STIE.ORICUM, MULTUMESC INCA O DATA.SANATATE TUTUROR.
0
30-06-2008, ora 00:00
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
O statiune balneara cum esta Lacu Sarat sau altele si daca va fac bine trebuie sa fie o regula mai in fiecare an.Nu mai amnati faceti ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament combinat poate fi mai eficient decât injecția cu steroizi pentru pacienții cu dureri cauzate de sciatică
  •