rezultat papanicolau

16-12-2013
gavriliuc maria
Nu este medic/terapeut
gavriliuc maria
buna ziua.tocmai mi.am facut un test papanicolau si pana ajung la medic cu rezultatul poate aud o parere de aici..-BIFAT SATISFACATOR EVALUARE. -CALITATEA FROTIULUI BIFAT CELULE DIN ZONA DE JONCTIUNE PREZENTE.. -FONDUL FROTIULUI, INFLAMATOR, CU MUCUS, CELUL INFLAMATORII, BIFAT 3 X SI HEMATII. -CELULE EPITELIALE NORMALE, BIFAT CELULE SUPERFICIALE, CELULE INTERMEDIARE, CELULE PARABAZALE, CELULE BAZALE, CELULE ENDOCERVICALE SI CELULE METAPLAZICE.1. BIFAT NEGATIV PT LEZIUNE INTRAEPITELIALA SAU MALIGNA. FLORA BIFAT COCO BACILI, CANDIDA. BIFAT MODIFICARI CELULARE BENIGNE SI REACTIVE.. 2 COMENTARII, MODIFICARI REACTIV -INFLAMATORII IN CELULELE SCUAM. nu inteleg exact. CONCLUZII, INFLAMATIE CU ETIOLOGIE MIXTA, NEGATIV PT DISPLAZIE. e de rau???
2 comentarii
0
16-12-2013, ora 18:35
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Buna seara! Rez pap testului semnifica aveti o infectie vaginala mixta adica bacterii si candida! Tb sa va recol ex secretie vag si cultura din col si apoi sa faceti trat atat dv cat si partenerul!
0
16-12-2013, ora 23:01
gavriliuc maria
Nu este medic/terapeut
gavriliuc maria
buna seara, mentionez ca mi.am mai facut o serie de analize printre care si torch, pt ca vreau sa devin mamica, acum 3 ani am pierdut o sarcina, la 2 luni oprita in evolutie, si astept si celalalte rezultate pt a merge la doctor. dar in cat timp se trateaza candida?sau daca n.asi trata.o ar fi vre un risc pt sarcina? testul papanicolau l.am facut la alegerea mea, nu ca asi fi avut vre o problema, chiar am ramas uimita, dar cum se ea candida? va multumesc pt rasunsul anterior!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Ce înseamnă celule endocervicale prezente (explicații)
  •