ridicare sani

22-06-2011
mariaalina
Nu este medic/terapeut
mariaalina
am 22 ani si am sanii lasati.
As dori sa ma operez insa am inteles ca o sa raman cu ciatrici toata viata.Este adevarat?
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre un medic bun?
Exista alta sansa de ridicare a sanilor in afara de operatie?
14 comentarii
0
24-06-2011, ora 11:54
bobb
Nu este medic/terapeut
bobb
Este adevarat ca raman cicatrici, dar depinde foarte mult de chirurgul plastician care va face interventia.
Cel mai bine este sa consultati un chirurg plastician care va poate sfatui in legatura cu aceasta operatie de ridicare a sanilor, care va poate raspunde la toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveti in legatura cu acest subiect. Nu stiu in care parte a tarii locuiti, dar eu va pot recomanda un doctor foarte bun din Oradea, dr. Serban Porumb, -*


(*modificat de admin)
0
24-07-2011, ora 13:03
litlledya
Nu este medic/terapeut
litlledya
eu am facut operatie de ridicare a sanilor acum o saptamana :D eu am 3 cicatrici in urma operatiei dar folosind creme si trecand timpul nu se mai vad:)
0
28-07-2012, ora 11:18
popelisa
Nu este medic/terapeut
popelisa
Buna! Ma numesc Elisa, am 29 de ani si m-am hotarat de curand sa-mi fac operatie de ridicare. Acum ceva timp am slabit destul de mult si sanii arata rau. Va rog daca puteti, cele care ati facut, sa ma ajutati cu cateva detalii. Am citit si tot citit pe net, dar as vrea sa stiu experiente personale - unde ati facut, cum sunt cicatricile, cum arata, cum se vindeca, costuri recente etc. Multumesc mult!
0
19-02-2014, ora 20:25
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
Stimata d-na/d-ra,
primul pas este sa va faceti o ecografie mamara bilaterala pentru a vedea daca sanii dvs. sunt fara risc oncologic, adica sa primiti unda verde pentru interventia de ridicare a sanilor. Cu rezultatul ecografiei urmeaza sa va programati la o consultatie, in cadrul careia sa se faca un examen local al sanilor si in functie de gradul de ptoza( lasare a sanilor) sa vi se stabileasca si sa vi se explice ce variante de tratament sunt, adica tipurile de interventii chirurgicale de lifting de sani si ce fel de cicatrici ramin dupa fiecare.
Costul unei astfel de interventii in clinica noastra este intre 1500-2200 euo, in functie de tipul de operatie, anesteie, etc. Acest cost include pe linga operatie, anestezie, intenare 24 de ore, contoalele postoperatorii, bustiera care se poarta postoperator.

O seara frumoaa va doresc!
Dr. Klara Bancila
medic specialist chirurgie plastica, estetica si reparatorie
Clinica AESTHETIC LINE- Bucuresti
0
14-04-2014, ora 01:38
di.ana
Nu este medic/terapeut
di.ana
buna ziua, eu sunt din BRASOV, si as vrea sa aflu impresii de la doamnele care s-au operat la sani pentru ridicare si micsorare.M-ar interesa un medic bun.vreau ca rezultatul sa fie "frumos" (am vazut poze pe net cu operatii nu chiar reusite). multumesc
0
15-04-2014, ora 11:35
AAurita
Nu este medic/terapeut
AAurita
Buna!
Eu am deja un an de la operaţie si sunt foarte mulţumita. M-am operat la d-na Dr. Ileana Boiangiu, la clinica sa particulara. M-a costat in jur de 2300 euro cu tot cu Bustiere si Cremă Magica, Stratamed. O recomand din suflet!
0
15-04-2014, ora 23:08
justdoit
Nu este medic/terapeut
justdoit
Buna ! pentru operatiile de lifting de sani, am auzit numai de rezultate bune la dr. Ileana Boiangiu si dr. klara Bancila, folosesc multe tehnici si costurile sunt ok!
0
27-05-2014, ora 15:08
anda70
Nu este medic/terapeut
anda70
Buna fetelor. Cum raman cicatricile dupa operatia de ridicare de sani? Imi puteti recomanda un doctor bun? Multumesc
0
07-08-2014, ora 23:01
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
Buna seara!
cicaricile depind foarte mult de tipul operatiei de ridicare. Indicatia terapuetica chirurgicala, adie ce fel de cicatrici vor ramine, se face numai dupa o examinare locala precum si masuratoare a sanilor dvs. medicul chirurg in functie de tipul si gradul de ptoza mamara, alege metoda.
Oricum, cicatricile, indiferent de forma lor, in timp se estompeaza, si daca nu va plac, ele se pot retusa prin multe metode chirurgicale sau nechirurgicale. Succes!
0
26-11-2014, ora 17:35
valeriana1972
Nu este medic/terapeut
valeriana1972
M-am decis de curand sa-mi fac o ridicare a sanilor. Am 42 de ani si doua nasteri cu alaptari la activ. Sanii mei sunt destul de voluminosi si as dori doar sa ii ridic. Mi-e teama sa-mi pun silicon. Cat se pierde din volum in acest caz si daca stiti cati ani are efect operatia(fara silicon)?
0
11-01-2015, ora 19:52
drmarincea
Identitate neconfirmată
drmarincea
Buna ziua,
Operatia de ridicare a sanilor (lifting mamar) este o operatie gratifianta, mai ales cand volumul glandular este satisfacator si nu mai este nevoie de plasarea unui implant. Ea presupune reasezarea glandei mamare fara pierderea volumului deja existent (se excizeaza doar tegumentul in exces). Daca doriti un san mai mare decat cel pe care il aveti se poate plasa si un implant mamar.
Daca doriti detalii suplimentare va astept la o consultatie.
Cu stima,
Dr Elena Marincea.
0
31-08-2015, ora 17:05
Ramonaaaa
Nu este medic/terapeut
Ramonaaaa
buna, de curand, acum vreo 3 zile m-am operat pentru ridicarea sanilor. dupa 4 zile trebuie sa dau jos bandajele si ma pot spala dar imi e cam frica.. cum imi pot spala sanii? sa nu fac ceva gresit..
0
19-07-2020, ora 15:44
Mirella82
Nu este medic/terapeut
Mirella82
Buna Ramona ! In Septembrie o sa ma supun și eu unei operații de ridicare a sânului, am avut 2 sarcini dealungul anilor și sânii mei sunt căzuți. As vrea sa știu cum a decurs totul... help sunt înspăimântată !!!
0
24-08-2020, ora 09:02
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
Buna Mirella82, eu am facut aceasta interventie acum fix 5 saptamani. Pentru pacient nu este o interventie dificila, adica m-am simtit putin rau imediat dupa operatie de la anestezie iar vreo 2 saptamani dupa am simtit sanii putin inflamati. Foarte putina durere.
Perioada de convalescenta e putin mai dificila deoarece nu ai voie sa misti bratele foarte mult si sa ridici greutati cateva saptamani dupa. Trebuie sa porti bustiera medicala de compresie si sa dormi pe spate sau pe lateral. Este putin ciudat pt ca te simti bine, ca si cum ai putea face orice dar nu ai voie :)
Sunt foarte multumita de rezultat!! Singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul ca mameloanele sunt amortite si imi este teama ca sensibilitatea lor nu va mai reveni.
Pt mine sanii sunt o zona foarte erogena si acest lucru mi-ar afecta destul de mult viata sexuala.
Sincer, acesta este singurul lucru la care, daca as mai putea da timpul inapoi, m-as gandi de doua ori.
Altfel, sa alegi un medic bun, in care sa ai incredere si mult succes!!
Nu uita, este o interventie nedureroasa, doar creeaza putin disconfort
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Sân tuberos și mastopexie
  •