Rinichii sau coloana?

28-01-2010
adax2
Nu este medic/terapeut
adax2
Ma doare spatele in zona rinichilor si nu stiu sigur daca am probleme cu rinichii sau cu coloana.Am durerile de aproximativ o luna si sunt tot mai accentuate si in orice pozitie as sta ma doare spatele foarte tare(nici macar nu prea pot dormi). In urma cu o luna si un pic am avut infectie urinara. Ce ar trebui sa fac ca sa aflu unde e defapt "problema"??? Va multumesc!!!
3 comentarii
0
28-01-2010, ora 09:38
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Pt a vedea daca este o afectiune renala faceti o ecografie la acest nivel, un sumar de urina, si din sange creatinina hemoleucograma, cat pt coloana o radiografie dar trebuie ca un medic specialist sa decida in ce incidenta trebuie facuta.

Multa sanatate!
0
28-01-2010, ora 11:21
adax2
Nu este medic/terapeut
adax2
Multumesc!!!!
0
09-06-2010, ora 16:17
lenutza28
Nu este medic/terapeut
lenutza28
am si eu o problema, de doua sapt am dureri de spate in partea de jos, nustiu ce poate sa fie rinichii sau coloana.ma doare cel mai mult cat ma asez jos(pe scaun, pat, canapea)nu pot sa stau mai mult de 30 mint pe scaun deoarece ma ia durerile.am mai folosit si un fastum gel pe moment mi se ameloriaza dar cand ma asez pe scaun durerile revin, daca stau prea mult incepe sa mi se amorteasca mijlocul.cand stau in picioare nu am abslout nimca doar cand ma asez si seara la culcare cand ma bag in pat nu pot sa stau pe spate.ce credeti ca am?trebuie sa merg la doct?
va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •