rinichiul drept extirpat de vreo 6 ani iar acum are piatra la rinichiul stang

03-02-2011
aura_delia
Nu este medic/terapeut
aura_delia
am nevoie de sfatul unui medic urgent. mama mea are rinichiul drept extirpat de vreo 6 ani iar acum are piatra la rinichiul stang. Cineva i-a recomandat sa bea ceai de radacina de patrunjel ca acesta ii transforma piatra in nisip iar nisipul il poate elimina daca bea ceai de coji de portocala. as vrea sa stiu daca astfel de ceaiuri intradevar ii fac bine. va rog dati-mi un sfat. Multumesc
7 comentarii
0
03-02-2011, ora 21:08
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Medicina interna, Galati
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
De regula, cind un pacient are rinichi unic chirurgical, trebuie avuta extrem de mare grija medicala...Va sfatuiesc sa tratati problema cu toata seriozitatea, adresindu-va unui medic de rinichi(nefrolog sau urolog), existind posibilitatea litotriptiei(spargerii pietrelor cu ultrasunete)!
0
11-02-2011, ora 17:52
vasiuca
Nu este medic/terapeut
vasiuca
foarte simplu.. rezolvare: in localitatea Brodina din jud suceava exista un izvor al carei apa dizolva rapid calculii renali fara nici o interventie chirurgicala. Eu am avut o piatra de 3 cm si in 5 saptamini la revedere piatra. poate va intrebati de ce zic la revedere ? deoarece organismul care a facut piatra e predispus in continuare la asa ceva deci nu pierdeti timpul si tratati/va fara plata..
Doamne ajuta!
0
24-02-2011, ora 00:01
whity25
Nu este medic/terapeut
whity25
ar fi o minune ca apa sa rezolve asa pietre mari, care ar fi explicatia ? si da-ne te rog amanunte cat trebuie consumat din aceea apa sau tot timpul?
0
25-02-2011, ora 20:52
vasiuca
Nu este medic/terapeut
vasiuca
pai eu am consumat cam doua saptamini dupa care am inceput sa vad rezultatele..adica am inceput sa elimin mil si nisip in urina
0
25-02-2011, ora 22:53
whity25
Nu este medic/terapeut
whity25
cand ai eliminat ai avut dureri sau o mica jena ceva? este posibil sa elimini si fara sa iti dai seama?
0
04-03-2011, ora 19:27
AlinaStoichiciu
Nu este medic/terapeut
AlinaStoichiciu
litotritia se face gratis in spital?
0
11-04-2019, ora 21:05
Alex84
Nu este medic/terapeut
Alex84
Cati oameni prosti exista, doamne fereste ! Omul zice clar mai sus ca a scapat de piatra, exista si articol scris pe internet despre apa aia de la Brodina dar ea vrea sa mearga la litrotitie :)) No du-te femeie sa-ti bombardeze rinichii si dupaia urinezi cu sange de vreo 2-3 ori si poate tot nu se elimina de tot, cum am patit eu acum 10 ani cand mi-a spart-o ultima data. Normal ca NU e gratis. Trebuie sa le dai spaga la doctori, chiar si dupa ce le-au marit salariile asteapta spaga nesatulii ! Daca nu le dai asa te si opereaza ! Daca vi lene sa mergeti la Brodina sa va duceti apa acasa sa beti, atunci luati urmatorul tratament si scapati de piatra. 3 saptamani se face urmatorul tratament: pe stomacul gol se ia in fiecare dimineata zeama de la o lamaie si 3 linguri de ulei de masline. ATENTIE: linguri NU lingurite ! Eu am urmat acest tratament doar odata iar cand am fost la doctor a spus ca arata mult mai bine rinichii fata de ultima data cand m-a vazut tot doctorul acesta, ca tot la el merg odata la 3-6 luni la un ecograf ! Mi-a spus ca mi dilatat canalul ca am eliminat pietre, i-am spus ca stiu ca ma si intepat cand urinam. Uitati-va pe youtube ca explica si nutritionisti cat de bune sunt lamaile pt piatra la rinichi pt ca, contin citrati ! citratii dizolva depunerile de calciu, oxalati, urati din rinichi ! Va mai recomand si Lithoren care deasemenea are citrati de potasiu, citrati de magneziu si vitamina B6. A mai aparut un medicament bun: Uractiv Litho, contine chanca pedra denumit si spargatorul de pietre si magneziu si vitamina B6 ! Dr. Wolfram Wiemann (Nürnberg, Germania) a tratat peste 100 pacienti cu litiaza renala cu Chanca Piedra pe care a procurat-o din Peru. Terapia s-a dovedit eficienta, la 94% dintre bolnavi, in eliminarea calculilor urinari, in decurs de 1-2 saptamani.
Intr-un studiu din 2002, cercetatorii din India au demonstrat ca planta Chanca Piedra stimuleaza secretia biliara prin cresterea sintezei acizilor biliari. Are, de asemenea, efect hepatoprotector si antihepatotoxic. Acest medicament se gaseste cu denumirea de STONEBREAKER sau Uractiv Litho contine chanca pedra plus magneziu care fixeaza calciul si vitamina B6 care fixeaza oxalatii ! V-am dat niste tratamente bune pe care doctorii nu vi le vor da, pt ca ei vor sa ajungeti la ei la operatie sa le dati bani. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alergarea la maraton poate provoca insuficiența renală acută
  • Cum ne putem distruge rinichii
  • Calculi urinari - reguli de alimentație și hidratare
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •