rinita alergica..

20-09-2011
mihaelacarla
Nu este medic/terapeut
mihaelacarla
Buna ziua! Am si eu o problema, de un an ma confrunt cu lipsa mirosului dar nu permanent, nas infundat si imi curge nasul, dar cel mai tare ma deranjeaza stranutul care nu se opreste foarte repede, dureaza cam 2-3 minute de fiecare data.
Am mers la medic anul trecut in luna noiembrie.Mi s-a spus ca am rino-sinuzita.Am urmat tratament cu antibiotic si spray nazal cam 10 zile. Am revenit la control dar fara nici o ameliorare.Va rog sa imi spuneti cu ce as putea sa ma tratez tinand cont ca tratamentul anterior nu a dat nici un rezultat. Ar putea fi alta cauza?sa nu fie rino-sinuzita si sa fie o alergie sau altceva?La rinitele alergice dispare si mirosul? Mentionez ca am acasa si un porcusor de guineea si un perus.Oare asta sa fie cauza?
1 comentarii
0
20-09-2011, ora 21:23
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
Cel mai bine ar fi sa faci un consult la medicul alergolog ca sa depistezi daca esti alergica la ceva. Pana atunci, trebuie facut insa un consult ORL, radiografie de sinusuri si tratamentul in cazul diagnosticarii sinuzitei.In cazul rinitei pot aparea modificari ale mirosului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.