Rinoplastie

23-04-2017
Kennyj
Nu este medic/terapeut
Kennyj
S-a operat cineva la dr Badea Octavian? As vrea ca sa mă operez în vara și am nevoie de păreri în legătură cu Dl doctor și care este pretul.
Aștept păreri și despre alți doctori. Vreau ca operația sa fie reușită. Mulțumesc frumos!
7 comentarii
1
04-05-2017, ora 15:18
vili2017
Nu este medic/terapeut
vili2017
Buna, Kennyj ! Ti-l recomand cu caldura pe dL doctor Badea Octavian, m-am operat in martie si sunt foarte multumita de rezultat si de tot procesul care a avut loc. Daca stiam ca este asa usoara operatie, o faceam de la 20 ani, in prezent am 40 ani, imi pare rau ca nu am facut acest pas, mai demult. pretul este este de 2600 euro. Recuperarea a fost usoara si intr-un timp f scurt, practic la mine a durat 1 saptamana, daca mai doresti alte informatii, ti le transmit cu mare placere. V
1
11-05-2017, ora 00:18
Irina Nita
Nu este medic/terapeut
Irina Nita
Buna seara! In urma cu un an am recurs la o operatie de rinoplastie pe care a efectuat-o Dr. Khalid Al-Falah la Spitalul Medlife Bucuresti. Cu toate ca am incercat alti 3 medici pentru consultatii si discutii care sa ma faca sa inteleg riscul la care urma sa ma supun, nu am simtit ca vreunul m-a convins. In urma unei recomandari am ajuns la medicul Khalid care a inteles nevoile si asteptarile mele si in plus mi-a explicat ce mi se potrivea in raport cu fizionomia. Operatia a decurs fara probleme si mi-am revenit in scurt timp, aproximativ 2 saptamani. Recomand cu incredere serviciile lui. Mai mult, am aflat ca de curand il poti gasi la clinica de estetica Soma Clinic ----*. Sper sa iti fie de folos!

(*modificat de admin)
1
12-05-2017, ora 10:16
Anca Sam
Nu este medic/terapeut
Anca Sam
Buna!
Si eu m-am operat la Dr. Khalid Al-Falah in urma cu 9 luni si ma bucur sa vad ca si alte persoane au numai cuvinte de lauda la adresa dansului. Dl. doctor mi-a oferit increderea de care are nevoie orice pacient atunci cand vrea sa recurga la o astfel de operatie.
Totul a decurs asa cum ma asteptam: nu mi-a fost frica absolut deloc, recuperarea a fost foarte usoara, iar cicatricile nu se observa.
Rezultatul este pe masura asteptarilor, sunt foarte incantata de cum a decurs totul.
De curand am fost la control, la SomaClinic si mi-a facut placere sa-l revad.
Recomand din tot sufletul sa mergi la Dr. Khalid!
0
23-06-2017, ora 01:21
Cristina
Nu este medic/terapeut
Cristina
M am operat eu și încă 3 prietene și ți recomand dl.dr.Badea Octavian
Înainte sa fie medic este om, recomand cu toată încrederea
Bafta
0
11-08-2017, ora 23:32
Lidd
Nu este medic/terapeut
Lidd
Va rog daca s a operat cineva in iasi imi poate spune unde si pretul?
0
29-05-2018, ora 17:07
Rash
Nu este medic/terapeut
Rash
Bună, keny si vili2017 imi spuneti si mie va rog daca totul a decurs bine la dr.Badea și dacă as putea vedea poze cu nasul inainte si după operatie.?!Va multumesc anticipat.
1
11-08-2019, ora 14:56
Raluca Stefana
Nu este medic/terapeut
Raluca Stefana
Salut, eu m-am operat in 2017 la Dl Dr Octavian Badea. Il recomand din toata inima. Nu am avut nici o complicatie.Nasucul meu ste mic si drept proportional cu fata mea. Nici nu mi-as fi dorit altceva. Daca vreti mai multe amanunte intrebati-ma. Zi faina!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •