rinoplastie - analize

92 comentarii 1 2 34 Înainte ›
0
03-11-2009, ora 20:34
Bibi_girl
Nu este medic/terapeut
Bibi_girl
pt oana22.imi imaginez prin ce treci..nici mie nu mi-au ramas narile simetrice.P.S. si eu mi-am facut ambele operatii in timisoara.
0
04-11-2009, ora 13:30
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Corectia tertiara a nasului este (din pacate) o interventie destul de frecventa.
Atat timp cat nu respirati bine este indicat sa consultati un specialist si sa gasiti rezolvarea definitiva a problemei dvs.
Este indicat deasemena sa discutati cu medicul care v-a operat initial si sa analizati de ce rezolvarea nu este cea optima.
0
11-11-2009, ora 15:27
tudormihaela
Nu este medic/terapeut
tudormihaela
Buna ziua,
As dori sa imi fac o rinoplastie.. e unul dintre visele mele in viata asta... M-am saturat sa ma uit in oglinda si sa il vad acolo.. in mijlocul fetei, usor deviat spre dreapta... iar din profil sa mi se vada cocoasa. nu vreau sa par tragica, dar chiar am un nas urat, recunosc. E urat pentru o fata... asa consider eu... Eu am mai vrut sa imi fac o data rinoplastia, nu am apucat sa fiu decat.. adormita si trezita apoi.. pentru ca am facut soc anafilactic la anestezie. Spuneti-mi, as vrea sa imi fac o rinoplastie, iar daca nu se poate in niciun caz, macar deviatia de sept, se poate face cu anestezie locala? La dumneavoastra in spital se poate face? Am fost la singurul spital din Romania - am inteles- unde se fac teste de alergie la anestezice.. dar din lipsa fondurilor spitalului nu au putut sa imi faca la toate substantele pe care le recomandase un doctor..
O zi buna tuturor!
0
11-11-2009, ora 21:02
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Draga Mihaela,

In anestezie generala se pot folosi o varietate de substante, si, daca esti alergica la una, imediat se face "antidotul", apoi se inlocuieste anestezicul cu altul. Ba chiar poate se face preventiv, inainte de orice altceva (cum face anestezistul nostru)! Am vazut tot felul de reactii de-a lungul vietii profesionale, dar nu am intalnit caz in care anestezistii sa nu poata combate o alergie.
In anestezie locala doare si sangereaza, iar medicul e posibil sa nu poata face tot ce si-a propus.
Multa lume confunda "deviatia de sept" - care noi o vedem ca tulburare functionala prin deviarea septului in INTERIORUL cailor aeriene, cu "deformarea nasului in cocoasa sau in lateral" - care e data de sept, dar necesita o optica estetica, mult mai complexa.
Ai tulburari de respiratie si vrei sa le tratezi? - pot fi de la deviatia de sept. Interventia e 15-30 de minute.
Nu-ti place forma nasului!? - e chirurgie estetica si in vest se opereaza doar in anestezie generala!
0
03-02-2010, ora 09:53
mireya27
Nu este medic/terapeut
mireya27
pentru d3liciousgrl.buna, as dori sa stiu la care medic te-ai operat si daca este nasucul pe care ti l-ai dorit dupa operatie.multumesc
pentru dl dr popescu
dl doctor vreau sa stiu daca in urma operatiei de deviatie de sept se corecteaza si forma nasului, la mine problema este cocoasa care ma deranjeaza, fara ea nu am probleme cu forma sau marimea
va multumesc
0
17-02-2010, ora 20:25
criss4
Nu este medic/terapeut
criss4
Multumesc forumulul romedic pentru informatii si domnului dr Daniel Popescu pentru operatia de rinocorectie efectuata. Este un medic extraordinar si ii sunt profund recunoscatoare pentru profesionalismul si maiestria de care a dat dovada!
Cu stima,
Serban Cristina Ioana
0
02-04-2010, ora 22:33
andreiutsa
Nu este medic/terapeut
andreiutsa
buna ma numesc andreea si am 14 ani..la varsta mea nasul este mare mai ales k eu am capul mic.. se observa si sunt complexata de acest lucru.. intrebarile mele sunt : cat m'ar costa o rinoplastie si daca de'a lungul timpului fata mi se poate modela in asa fel in care nasul sa nu se mai observe ca e mare.multumesc mult si astept raspuns.
0
22-04-2010, ora 23:20
Alexaxa
Nu este medic/terapeut
Alexaxa
Buna,
Imi doresc foarte mult sa fac operatie de rinoplastie, insa am doar 16 ani si am vazut in multe locuri ca varsta minima este de 18. Este vre-un risc daca ma voi opera curand ?
0
22-12-2010, ora 01:19
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Draga Alexaxa,

La 16 ani inceteaza cresterea nasului, asa ca de atunci se poate face interventia! Scrie in orice tratat de chirurgie estetica !
Doar ca interventia trebuie sa iasa din prima, nu din 2, 3 sau 4 :)
Ai probleme cu respiratia (deviatie, cornete nazale prea mari), tot atunci trebuie facute, nu in alta sedinta !
Eu unul nu as accepta sa fiu operat de 2 ori pe aceeasi zona, cand se pot face odata toate.
0
08-03-2011, ora 21:01
demanuel
Nu este medic/terapeut
demanuel
am fost intr'o clinica privata si mii s'a spus k am o deviatie de sept totodata la nas am o cocoasa (nu e drept).. medicul mi'a spus ca operatia de deviatie de sept costa 1900 lei si rinoplastia 4500 lei spunand'umi k nu se pot face amandoua odata..prima oara se efectueaza operatia de sept si dp aia rinoplastia. As dori sa stiu eu fiind elev daca fac operatia intr'un spital de stat un chirurg plastician imi poate efectua si operatie de deviatie de sept ? Si cam cat ar fi costul intr'un spital de stat ?
0
14-04-2011, ora 20:50
floryy
Nu este medic/terapeut
floryy
buna ziua!vreau sa-mi fac si eu o operatie de deviateie de sept si una ptentru estetica, din cate am inteles se pot face ambele, adica' "2 in1".nu pot respira mai deloc pe nara dreapta, si stiu ca am deviateie la ambele nari, asa mi s-a spus la o consultatie.as vrea ssa stiu cat ma ajunge o operatie si daca e mai bine sa fii operata la un medic privat sau de stat?medicul plastician e si orelist ?
0
16-08-2011, ora 17:23
xmas
Nu este medic/terapeut
xmas
As dori sa fac o operatie de rinocorectie, si m-am gandit sa o fac la clinica Nordestetica. Stiu ca dnul doctor Calota este expert in marire de sani, am citit despre multe paciente multumite. Despre operatia de corectare a formei nasului ce stiti, ii reuseste? Ce ma sfatuiti?
0
21-08-2011, ora 17:37
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Demanuel si Flory,

Am facut cursuri in mai mult de jumatate de glob; am fost pe la cei mai renumiti medici care opereaza doar nas, nu si altceva ! Toti, dar toti - fac rinoplastia impreuna cu septoplastia, in aceeasi interventie ! Cand faci rinoplastia estetica, dezvelesti si septul vrei- nu vrei, ori asta face ca inca 10 minute in plus sa mai dureze corectia deviatiei de sept !
Pretul variaza in functie de oras si "indrazneala" medicului :)
La noi e intre 1300 si 1500 euro cu totul (si septoplastia, internare, controale etc.)
0
14-10-2011, ora 22:13
cristyna26
Nu este medic/terapeut
cristyna26
Buna ziua!

Am fost diagnosticata cu cornete nazale hipertrofiate si rinosinuzita cronica, Intrebarea mea este daca pot face operatia de rinoplastie si cea de cornete in acelasi timp?

Multumesc!
0
01-04-2012, ora 14:33
andrazanutza
Nu este medic/terapeut
andrazanutza
buna ziua...vreau sa imi fac si eu o operatie de deviatie de sept si rinoplastie.si as vrea sa imi fac si o opperatie estetica la fata pentru corectarea unei cicatrice (buza despicata)...as vrea sa stiu daca se pot face aceste operatii toate odata in aceeasi zi sau la ce interval de timp as putea sa le fac...la nas stiu ca o sa le fac amandoua odata dar as vrea sa stiu daca se poate face si la buza odata cu cea de la nas...va multumesc!!!
0
18-04-2012, ora 00:33
carmen ana
Nu este medic/terapeut
carmen ana
buna ziua ma numesc Carmen, si doresc sa mi fac rinoplastie problema e ca eu am si o deviatie de sept mai ciudata sus este foarte lat nasul si jos e putin in jos mi am pus si o poza dar nu stiu daca se vede bine nasul, problema e ca nu stiu daca imi fac operatie la un doctor orelist de deviati de sept se subitiaza sau ramane la fel si trb sa mi fac operatie estetica ?
0
18-04-2012, ora 02:40
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Draga Carmen,

Se vede bine ca e lat tare nasul :)
Deviatia de sept e o operatie functionala de imbunatatire a respiratiei. Rinoplastia estetica e cea care rezolva si forma si problemele de sept, in aceeasi operatie. La noi pretul e intre 1300 si 1500 de euro cu internare si controale cu tot.
In avatar am pus un caz in care nasul e si lung dar si lat, gros :)
0
14-07-2012, ora 22:38
roxanika91
Nu este medic/terapeut
roxanika91
buna ! m-ar interesa si pe mine aceasta operatie dar am cateva nelamuriri. am vazut aici foarte multe pareri despre foarte multi doctori si sincera sa fiu nu stiu pana la urma la ce clinica sa apelez deoarece este unicul forum peste care am dat unde sa aud ca lumea se plange in urma interventiilor si sunt umpic speriata deoarece imi este frica sa nu patesc la fel. Eu sunt din bucuresti dar sunt dispusa sa ma duc si la timisoara sau oriunde dar sa stiu ca rezultatul este cel pe care il caut, eu nu am probleme vreau doar o corectie nu sunt probleme foarte mari numai ca m-a deranjeaza vrful este putin cam umflat in rest este ok ma gandesc ca nu ar avea ce sa greseasca foarte mult poate doar sa ia m-ai mult din el:)). astept un raspuns care sa imi fie cat de cat de ajutor pt k pozele am vazut k difera de la o persoana la alta Am vazut cat de cat schimbari la pozele doctorului Iulian Ghimis astept un raspuns daca cineva a avut probleme cu acest doctor deoarece ce mi s-a parut suspect a fost pretul 700 euro
0
14-07-2012, ora 22:40
roxanika91
Nu este medic/terapeut
roxanika91
am uitat sa specific doctorul este din bacau iar clinica se numeste hyron ars medica
0
15-07-2012, ora 09:32
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Roxana,

Sunt dr Dobos Calin si lucrez in Galati si Bucuresti. E un site cu numele meu unde poti gasi detalii despre interventie si cazuri (vreo 30). La avatar ai si un caz al unei persoane venite din Anglia sa se opereze. E adevarat ca pretul la noi e intre 1300 si 1500 de euro :)), dar e mai mic decat al altor clinici din Bucuresti.
0
15-07-2012, ora 09:55
roxanika91
Nu este medic/terapeut
roxanika91
am aruncat o privire si pe acolo si as vrea sa stiu mai exact ce ar trebui sa iau in calcul, deoarece multe persoane au diferite pareri. spre exemplu o prietena de a mea extrem apropiata acum un an si ceva aproape 2 chiar, sa dus la o clinica particulara pt corectarea ridurilor de exresie, Am fost cu ea la clinica, a fost ok kna a iesit umflata puntin la fata dar i sa spus k urmeaza sa se retraga.i-a indicat masarea zonelor dar nu foarte insistent. A facut ce a spus doctorul si vreau sa spun k peste tot are numai guguloaie pe sub piele si nu mai zic ca au trecut aproape 2 ani si la nas in interiorul ochiului are si acum o tenta vinetie si a scuturato bine si de vre-o 700 euro.Adica sincera sa fiu vreau sa stiu de la inceput care este probabilitatea sa ies la un rezultat satisfacator, deoarece nu vreau sa arat mai rau ca inainte, de aceea nu vreau sa ma grabesc si sa fiu foarte atenta si documentata in acest subiect deoarece nu m-a duc sa imi cumpar nasu de la piata.
0
15-07-2012, ora 10:01
roxanika91
Nu este medic/terapeut
roxanika91
Am m-ai uitat sa va intreb, deoarece multi medici aupareri extrem de diferite din ce am vazut. Pe mine ce ma intereseaza foare tare este perioada de recuperare, nu vreau sa stau foarte mult timp vanata la fata. Cica daca ai dormi cu capul in sus zilele post operatorii de dupa sunt sanse maimari sa nu existe sangerari si umflaturile se retrag mai repede. Este adevarat? stiu ca toata lumea isi doreste refacere rapida si care ar fii indicatiile acesteia. Va multumesc frumos
0
15-07-2012, ora 13:33
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Roxana,

In poza de la avatar baiatul e la 7 zile de la operatie, adica in ziua in care am scos pansamentele de pe nas.
Pe site la mine, in meniul din stanga, jos de tot, e "emisiuni/in presa"; apesi si se deschide o pagina cu emisiuni tv. una din ele e despre nas, facuta acum 2 ani cred, la antena 2. Acolo ai tot ce trebuie sa stii de nas.
De obicei vanataile si umflaturile pacientelor mele dispar cand vin la scos pansamentele la 1 saptamana.
Fac peste 100 de rinoplastii estetice pe an. Cred ca asta da o idee. Iar la Bucuresti cam 50 % din operatii sunt de nas.

Dr Dobos Calin
0
15-07-2012, ora 21:47
roxanika91
Nu este medic/terapeut
roxanika91
m-am uitat la toate cazurile, la mine este asemanator cazului 19, daca ar iesi cum ia iesit si acelei tipe este ok, i-ati facut un nas perfect, m-ai am o intrebare legat de analize unde le fac si cam cat m-ar costa?si din cate am inteles ok ar fii sa o fac primavara sau toamna, m-a gandesc s-a mai astept pana la primavara sa mai prind putin curaj :D:Pinca o intrebare m-ai am ce parere aveti despre marirea buzelor cu substanta permanenta, este mult mai ok decat acid hialuronic?
0
16-07-2012, ora 14:29
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Roxana,

Analizele le poti face si la noi, la Centrul Medical Focus; dar si in alta parte. Probabil ca in jur de 200 de lei.
:)))) Nu are importanta anotimpul :))) e o scuza lamentabila promovata de unii :)
Substantele permanente au fost interzise in buze, dar unii medici fac; asta pt ca se castiga mai bine din ele decat din cele resorbabile :)
Un exemplu clasic e Gina Pistol care a facut permanent in buze si dupa 4-5 ani a trebuit sa se opereze si sa-si taie buza ca sa arate normal. Stii ca s-a operat la noi pt asta acum 2 ani :) si acum arata bine. A rcunoscut public ca s-a operat aici la Galati.
0
16-10-2012, ora 10:10
ionutz4u2005
Nu este medic/terapeut
ionutz4u2005
buna ziua,



Am si eu o problema.acum vreo luna si ceva mi-a aparut un miros urat pe nara stanga..am fost doctor ORL si mi-a dat sa fac o radiografie a sinusurilor.nu mi-a aparut nimic pw radiografie si totusi a zis k poate e un inceput de sinuzita...am luat un antibiotic timp de 8 zile si picaturi..cat am urmat tratamenutl a fost ok...dupa ce l-am terminat mirosul a reaparut dupa 2 zile.acum doamna doctor a zis sa fac o radiografie tomografica parca a sinusurilor.cineva a mai spus k mirosul poate veni si de la stomac...dar dc numai pe nara stanga????mirosul nu imi apare mereu.doar dak depun efort.dak inhalez miros de tigara..dak beau vreo bere.si cateodata chiar dak nu fac nmc.sincer nus ce sa mai fac k e u miros tare urat...ma poate ajuta cineva cu un sfat???multumesc
0
25-01-2013, ora 20:14
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
Buna seara. As dori sa stiu la cat timp dupa operatie se desumfla nasul. Am o saptamana azi, de la operatie si e inca foarte umflat. Multumesc.
0
04-07-2013, ora 22:41
Ioannna
Nu este medic/terapeut
Ioannna
Buna seara. Am o intrebare pentru Dl. doctor Daniel Popescu. M-am uitat la fotografiile cu pacientii dansului ( rinoplastie) si sunt curioasa ce reprezinta "cicatricea" dintre nari. Deoarece doresc sa ma operez la nas si am aceeasi problema ca unii din pacientii dansului, si anume osul care se vede la una din nari.
0
23-01-2014, ora 14:05
loveisintheair512
Nu este medic/terapeut
loveisintheair512
Buna "Nasucuri"!
intr-o luna am operatie de rinoplastie la dl doctor Stan Vitalie.
La control mi s-a parut suuper.
Pareri si experiente cu el??????????????????? Plssss..
0
23-02-2018, ora 15:16
deutzaa
Nu este medic/terapeut
deutzaa
Buna!Ați aflat ceva despre dl Dr Ghimis din Bacău?Roxanika91, te-ai operat la dl Dr?
Adaugă un comentariu / răspuns
92 comentarii 1 2 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Operație deviație de sept - tot ce trebuie să știi (ghidul pacientului)
  • Deviația de sept - cum o recunoști și când trebuie tratată
  • Deviația de sept: Intervenția chirurgicală este o abordare mai eficientă decât utilizarea spray-urilor nazale
  •