Rinoplastie - sfaturi

22-11-2012
oana991
Nu este medic/terapeut
oana991
Buna. As vrea sa imi fac rinoplastie insa sunt foare nesigura in ceea ce priveste doctorul. Puteti sa imi dati un sfat in legatura cu un doctor bun.
6 comentarii
0
24-11-2012, ora 12:33
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Iti recomand medicii de la Clinica de Chirurgie Plastica; Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Universitar Bucuresti; numai bine
0
26-11-2012, ora 20:19
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Eu m-am operat la nas si sani la Dr Totir si am fost foarte multumita un adevarat profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Consultatia este gratuita asa ca merita macar sa mergi ca sa stai de vorba cu el o sa-ti explice totul pe intelesul tau.
Bafta!
0
18-02-2013, ora 14:49
Paulica01
Nu este medic/terapeut
Paulica01
buna oana991. am facut o operatie de micsorare a nasului acum un an la domnul doctor Dan Mihail Stana de la clinica Efigia. am fost multumita de rezultat desi am avut multe emotii. ti-l recomand pe domnul doctor pentru ca iti ofera consiliere, iti explica exact ceea ce urmeaza sa iti faca.
0
13-06-2013, ora 13:42
vbolocan
Nu este medic/terapeut
vbolocan
Recomand cu toata increderea pe Dr. Dobos (Galati), care opereaza la Galati si la Bucuresti. Are in spate un numar mare de operatii si la consultare expune alaturi de benificii si riscurile implicate.
0
24-06-2014, ora 19:31
mihaa.ela
Nu este medic/terapeut
mihaa.ela
salut! eu am fost operata la domnul dr Baker de la clinica Estet Laser si sunt foarte multumita de rezultate, am cam 5 luni de la operatie asa si pot spune ca nu se mai vede deloc ca an fost operata, cui ii spun ca m-am operat nu ma crede. a fost ceva de lucru la nasu meu, am avut o cocoasa destul de urata si aveam o mica deviatie de sept si cam lung nasu, iar domnul dr ia dat o forma superba. mi-ar fi placult sa ajung mult mai repede la dansul, cred ca aproape un an am cautat un doctor si am fost la diferiti doctori, dar l-am gasit pe dansu si sunt foarte fericita. eu vi-l recomand cu incredere, iar daca nu credeti puteti incerca si o sa va convingeti
0
19-09-2018, ora 09:15
v.bianca
Nu este medic/terapeut
v.bianca
buna fetelor! alaltaieri mi am operat nasul. nu am vanatai pe fata, insa am una f mare pe interiorul buzei de sus, iar buza este fff umflata. a mai patit cineva asa ceva? cum ati rezolvat? pls, helpppp!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •