risc sa raman insarcinata?

10-02-2012
iulia.p.
Nu este medic/terapeut
iulia.p.
Buna ziua..rog daca ati putea sa ma ajtati..
E prima luna de cand administrez contraceptivele Yasmine..dupa o sapt de administrare, in prima zi(miercuri) a celei de-a 2-a sapt am omis administrarea comprimatului.L-am luat odata cu cel din ziua urmatoare(joi)..doar ca joi, inainte sa iau ambele comprimate odata am avut contact sexual neprotejat...cat de mare e riscul sa raman insarcinata?
6 comentarii
0
11-02-2012, ora 15:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai procedat corect ; chiar daca ai avut acel contact sexual neprotejat nu vei ramane insarcinata.
0
12-02-2012, ora 22:55
iulia.p.
Nu este medic/terapeut
iulia.p.
va multumesc mult..doar ca as vrea sa ma clarific inca intr-un lucru...cand e mai periculoasa omiterea pastilei, inaintea contactului sexual sau dupa?
0
26-02-2012, ora 19:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu se ia in calcul cand ai contact sexual ci cate pilule ai uitat si cand iti amintesti de ele.dar tu nu ai uitat decat o zi pilula si imediat a doua zi ai luat doua ; nu esti insarcinata.
0
26-03-2012, ora 19:22
reeand
Nu este medic/terapeut
reeand
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. Iau Karissa de 6 luni, dar saptamana trecuta duminica am uitat sa iau pastila nr 14, luni seara am luat normal la ora 21 si mi-am dat seama abia marti ca am una in plus, adica ca am uitat-o pe cea de duminica (am luat doua desi trecusera 12 ore). Problema e ca luni am avut un contact sexual si marti m-am speriat foarte tare din cauza unei posibile sarcini, mi-e frica sa nu fi ovulat deja. In consecinta, joi dimineata am luat pastila de Postinor, fiind 62 de ore de la contactul sexual, si pe urmatoarea conform prospectului la 12 ore. Sunt deja 3 zile jumate de cand am luat pastila si am intrerupt acc si nu mi-a venit menstruatia, credeti ca poate fi vorba de o sarcina?
Va multumesc mult!
0
01-04-2012, ora 23:49
Rodica_21
Nu este medic/terapeut
Rodica_21
Buna, am si eu nevoie de sfatul unui specialist.Pot sa ramin insarcinata daca sotul meu nu va ejacula in mine.Am auzit multe pareri si da si nu dar vreau daca se poate sfatul unui specialist in privinta aceasta.Va rog mult sa ma ajutati.Va multumesc.
0
22-07-2012, ora 00:32
eliya
Nu este medic/terapeut
eliya
In urma cu 9 luni am nascut cea de-a doua fetita prin cezariana, cand am semnat si pentru ligatura de trompe. Luna trecuta, pe data de 19 am avut prima menstruatie, insa luna aceasta se pare ca imi intarzie menstruatia. ce e de facut in aceasta situatie? Pot fi insarcinata? As putea sa verific cumva dc ligatura este facuta corect, nu stiu de ce, dar am o nesiguranta f mare. Astept un raspuns urgent, va rog! Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •